16.04.2007

Pravljica

Objavljeno v Smeh 13:49 avtor sosed

Kako lep vikend ljudje! Ma če bi pisal pravljico, bi jo tukaj končal: “…in tako so živeli do konca svojih dni.” Noro lepo vreme, odlična družba – ljudje, ki so tu, da se imajo super in uživajo življenje, na čelu pa seveda razpoloženi in razigrani sinko, ki je ta konec tedna kar žarel od vsega lepega. Tudi njemu se pozna, da se je začela pomlad in lahko kadarkoli (skupaj z mano) pobegne iz stanovanja novim dogodivščinam naproti.

V soboto je videl Zagreb in tamkajšnji živalski vrt. Sicer je bil to njegov drugi obisk, vendar hrvaško metropolo je vseeno doživljal kot prvič. Fasciniralo ga je vse – od zlobnih gnujev, pobeglih iz ‘Divjine’ (tj. risanke, ki jo zna fant po 87568568-ih ponovitvah na pamet), do roza sladoleda, ki ga je dobil kot nagrado za skoraj neprepoznavno pridnost po celem dnevu potepanj po mestu. Slikovno poročilo sledi v prihodnih dneh!

Nedelja pa je minila skoraj penzionistično. Spanje do osmih (kar je prava redkost!), potem pa zajtrk in izlet k babici. Oči se je skočil še malo razmigat na bazen, sledilo pa je obilno kosilo in nazaj na domače dvorišče v družbi sonca, piva in somišljenikov! Idile ni zmotila niti delovna akcija – pranje avtomobilov.

Danes se nam ponovno obeta lep dan, že jutri pa je na sporedu nov event. Piknik pri g. Šefu v družbi samih pozitivcev. Mmmm, že slišim, kako cvrči. Hehe, bom zaključil kar tule – in tako so živeli do konca svojih dni…

 

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !