27.08.2007

Incest v naši družini

Objavljeno v Žlica vegete 13:43 avtor sosed

Pred kratkim sem bil po dooolgem času na pijači z ‘mojo ekipo’. Gre za najboljše frende, ki so del mojega življenja že več kot 10 let. Gre za družbo, ki funkcionira praktično kot družina. Taka big in hepi družina!

Sicer se ji že zadnjih nekaj let ne počutim popolnoma predan (nekje na poti sem pač skrenil s poti in si ustvaril malo drugačno družino), vseeno pa sem še vedno njen ponosni član. Trenutno imam status strica iz Amerike, ki občasno pride na obisk. Ok, recimo raje strica iz Bolgarije – tisti iz Amerike običajno prinašajo darila. Jaz pridem brez njih. Stric včasih celo prespi. Nikoli pa ne gre z družino na morje. Ima svoje obveznosti, ki mu tega ne dopuščajo.

Tako je bilo tudi tokrat. Najprej sem odpotoval jaz, malo za mano pa še oni in dolgo se nismo videli. Tudi po povratku v domovino smo bili enostavno prezaposleni. Vse do pred nekaj dnevi, ko smo uskladili urnike in na mojo pobudo sklicali “femily reunion”!

Bilo je vsega. Obujanje spominov, trači, poslovni načrti in ideje, aktualno -politične teme, šport in vreme. In ko sem se nekje pri tretjem pivu ravno znašel v žgoči debati, sem sredi stavka, ki je bil mimogrede ključen za argumentacijo moje hipoteze, mahajoč z rokami s kotičkom očesa opazil kako njena glava potuje proti njegovi rami, medtem ko dlan že mirno počiva na kolenu … incest! KAJ!? Ne… Vidva? Skupaj? Dobila sta me nepripravljenega, čeprav sta, to sem seveda opazil prepozno, cel večer nastavljala drobne bombice, katerim sem se v svoji slepoti nevede uspešno izogibal.

Kakorkoli že, sredi stavka in kriljenja z rokami sem se ustavil in se obrnil proti njima: “Ja, kaj se pa vidva gresta!?” Celo omizje je seveda padlo v smeh, meni pa je v trenutku postalo jasno, da je stric iz Bolgarije edini neobveščen.

Vse skupaj je bil velik šok. Gre za parjenje znotraj družine, ljudje. In to med članoma, ki sta si bila večkrat v laseh! Nikoli ne bi pričakoval takšnega razpleta, ampak sem vesel, da sta skupaj. Oba sta bila dolgo sama in zaslužita si ljubečega partnerja. Mislim, da sta ga sedaj oba našla. Škoda le, da sta čakala tako dolgo.

Ok, otroci bodo malo čudni (ipak gre za družino!), sicer pa jima želim vso srečo. Mogoče pa kmalu dobimo čisto pravo družinico znotraj naše familije.

 • Share/Bookmark
 

15 komentarjev »

 1. buba švabebuba švabe pravi,

  27.08.2007 ob 14:22

  :lol: Ha ha, to pa je definitivno najboljša objava danes. :D

 2. mojcasmojcas pravi,

  27.08.2007 ob 15:08

  :lol: pokvarjenci nemoralni :lol:
  hahahahaha :D nam zaupaš še v kakšnem sorodstvenem razmerju sta? :D

 3. sosedsosed pravi,

  27.08.2007 ob 15:34

  @buba švabe: jaz sem potreboval skoraj teden dni, da sem prebavil in se lahko začel smejat… to sploh ni hec. :D
  @mojcas: njo bi mirne vesti lahko opredelil kot mamo družbe, medtem ko bi bil on bolj uporniški sinko na vrhuncu pubertete. na delu je torej klasični Ojdip…

 4. Morska pravi,

  27.08.2007 ob 15:44

  Mamin sinko torej :)
  Meni osebno sicer taki incesti ne gredo od rok, a če je njima kul.. hu kers :)

 5. Sebi pravi,

  27.08.2007 ob 17:21

  Ne, da jima ne bi želela sreče. Seveda jima jo. Ampak iz lastnih izkušenj: Jebeno je, če gresta dva taka narazen. Potem trpi vsa družba. Ker se bojijo kdo se bo s kom družil. In kaj bo drugi rekel, če se bo ta družil s tistim. Takrat ponavadi “družina” razpade na manjše segmente…

 6. sosedsosed pravi,

  27.08.2007 ob 17:35

  morska & sebi: hja, vem da zna bit to nekoč problem, ampak po 12 letih in vsem, kar smo dali čez skupaj, verjamem, da smo dovolj močni, da bomo preživeli tudi to vezo, kakršnakoli že bo ;)

 7. Sebi pravi,

  27.08.2007 ob 18:14

  Ta dva sta zares lahko vesela, da vas imata!

 8. dmashinadmashina pravi,

  27.08.2007 ob 18:23

  klasični Ojdip… kako si to lepo povedal :D

 9. sosedsosed pravi,

  27.08.2007 ob 19:43

  @sebi: in mi, da imamo njiju! :)
  @dmashina: kako gre že tisti komad …
  “dok sedim ovde u baru,
  i kroz prozor posmatram njega,
  kontam da je Freud u pravu,
  i da je sex korjen svega!” :D

 10. Alex van der VolkAlex van der Volk pravi,

  27.08.2007 ob 20:57

  Heh, zanimivc prispevek… Drugače pa poznam ta občutek, ko se ne vidiš tudi po par mesecev skupaj s svojimi prijatelji, nato pa si imaš ogromno za povedat in ugotoviš sto in eno novo stvar

 11. striti pravi,

  27.08.2007 ob 21:54

  a ti je vsaj uspelo do konca argumentirat tisto, kar si pustil v zraku?
  morš stvari do konca spelat, matr :)

 12. Fetalij W. TyschewFetalij W. Tyschew pravi,

  29.08.2007 ob 10:40

  ti krogi prijateljev, ki funkcionirajo kot družine… so neprecenljivi. sam upam, da bomo s sedanjimi prijatelji ohranili tako družino. čeprav so se naše poti že zdaj začele malo razhajati…

  ampak incest pa… presenečenje res :D to je pa tako, ko si ignorantski :mrgreen:

 13. Katarina pravi,

  29.08.2007 ob 13:40

  Jaka ti si RES faca

 14. sosedsosed pravi,

  29.08.2007 ob 14:03

  HJa, ampak to niti malo ne zmanjšuje razsežnosti vajinega početja! :)
  You go girl! ;)

 15. Smeh, solze in žlica vegete » Dal bi ti srce, da bi bilo za oba pravi,

  9.10.2007 ob 13:16

  [...] naj še enkrat poudarim mojo zaskrbljenost nad dejstvom, da je po objavi prispevka z naslovom Incest v naši družini, moj blog postal zbirališče raznoraznih frikov z osebnostnimi težavami in spolnimi motnjami. Gre [...]

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !