31.08.2007

Nikoli s sodelavko?

Objavljeno v Ko piše srce 09:53 avtor sosed

Si kdaj hodil s sodelavko? Ne? Pa ti, si kdaj hodila s sodelavcem? Nikoli? Đizas, ne veš kak ringelšpil zamujaš!

Že zadnjič sem pisal o vezi, ki je nastala v čudnih okoliščinah. In če pametujem o drugih, bi bilo verjetno fer od mene, da se malo razpišem tudi o sebi. In naj kar takoj preidem k stvari… Malo, ok no, kar precej, sem se zapletel s sodelavko. Začelo se je povsem nedolžno. V isti firmi sva delala že eno leto in nikoli pomislila na karkoli več. Pravzaprav niti kot prijatelja nisva imela kakšnih hudih stikov. Bila sva zgolj sodelavca. Pika.

Vendar je po spletu okoliščin naneslo, da sva se po enem letu začela resneje menit, kasneje flirtat in kmalu kazati zanimanje za kaj več. Ko sva se oba znašla vsak v svoji krizi pa sva ugotovila, da si znava tudi prisluhnit, svetovat in pomagat. Povabil sem jo ven, iskre so frčale po zraku, vse ostalo pa … naj ostane samo za naju.

Kmalu se je izkazalo, da ne gre samo za flirt in tolažbo, niti ne za avanturo ali romanco. Zadeva je prerasla v čisto ta pravo, veliko in debelo – resno vezo. In tukaj nekje so se začele težave. Ne med nama, da se razumemo. Začenjal sem spoznavati, zakaj mnogi pravijo “Nikoli s sodelavko!”

Na začetku sem mislil, da zgornja postavka cilja na prinašanje osebnih zadev na delovno mesto ali pa kontra, torej prenos službenih zadev pod domačo streho. Pa vam povem, da je to še najmanjši problem. Veste kaj je tisto, kar mi je najbolj zoprno in kar me spravlja v slabo voljo? Potrpite še sekundo, takoj povem.

Najprej bi rad zapisal, da v osnovi nisem ljubosumen tip. Vsaj mislim da ne. V kolikor seveda nimam razloga za ljubosumje. Ne lastim si partnerke in nimam želje, da bi jo priklenil nase. Je pa res, da ko je z mano, hočem da ljudje okoli mene to jasno vedo in se temu primerno obnašajo. Ampak žal v najinem primeru ni tako. Oziroma ne more biti tako. Zakaj? Predstavljaj si tole sceno: hodiš s super punco. Je pametna, prijazna, lepa in je seksi. Razumeta se in ujameta na vseh področjih. Je točno to, kar si potreboval, čeprav sploh nisi vedel, da ti kaj manjka. Čakal si jo in jo našel, ne da bi sploh iskal. Ampak pazi zdaj keč: 8 ur na dan nisi njen fant, ampak zgolj eden od sodelavcev. Ok, ni frke… Je to kaj drugače kot veze vseh ostalih, ki pač ne delajo skupaj? Oooo, ja! Še posebej, če v službi ne vedo za razmerje.

Ok, predstavljaj si zdaj to: zjutraj prideš na šiht. Še vedno dišiš po njej od prejšnje noči. Zaljubljen si do ušes. In zaljubljena je ona. S sodelavci se postaviš k avtomatu za kavo in ravno, ko narediš prvi požirek, jo zagledaš kako se približuje. Rad bi jo objel, stisnil k sebi in poljubil… Ampak, ne storiš tega. Samo dvigneš roko in izdaviš nevtralen ‘dober dan’, medtem ko ji kolega ponudi ključek s kavo. Narediš korak nazaj, ker se boljiš, da bodo pogledi povedali več kot bi želel, da povedo. In potem poslušaš komentarje, pripombe in opazke sodelavcev.

- ‘Ej, danes imaš pa full fajn kiklco.’
- ‘Res ja, kot kakšna šolarka. Pridi kasneje k meni v pisarno, pa ti malo razložim pluse in minuse… Ho-ho-ho!’

In potem se ugrizneš v jezik, zaškrtaš z zobmi, v očeh ti počijo dve, tri žilice in greš dalje. V glavi ti še vedno odmeva isti stavek, medtem ko v mislih sodelavcu vržeš kavo v ksiht in mu razložiš še kaj drugega kot pluse in minuse. Ampak tega seveda nikoli ne storiš. Pogoltneš slino in se delaš, da je vse kul. Ker nočeš izpasti ljubosumnež. In ker konec koncev veš, da ni nič kriva. In niso krivi oni. So pač kreteni, ki ne znajo brzdat svojih hormonov in dejansko mislijo, da takšne izjave ženskam sedejo. Ok, verjetno nekaterim res, ampak ‘hvala lepa’, s tako si ne želim deliti postelje. Pogovoriš se z njo in poveš, da te to moti in hkrati veš, da moti tudi njo. Na koncu spoznaš, da je to cena, ki jo pač plačaš, ko hodiš s sodelavko in ko si ne moreš privoščiti, da bi za to izvedela cela firma.

Noro lepo mi je. Vsak dan sem vesel, da sva se našla in vem, da je to kar imava res nekaj posebnega – oprijel se bom tega in branil z vsemi močmi. Ampak ljudje, če vas ne doleti tako kot je doletelo mene, če imate možnost racionalne izbire in premisleka – za božjo voljo ne ga srat s sodelavci!

 • Share/Bookmark
 

49 komentarjev »

 1. Fetalij W. TyschewFetalij W. Tyschew pravi,

  31.08.2007 ob 10:20

  :lol: car.

  ampak jebeš, saj vsi vemo, da je večinoma pravo sranje zaradi tega, ko zvezo nehaš. imagine that. shitty situation… meni gredo na kurac taka razmerja, primarno seveda zaradi osebne izkušnje – bivša je dobila nek super job in spoznala sedanjega tipa :D (pa ne, ne gre zate :lol: ) jaz sem še vedno mnenja, da se je prenaglila in prav privoščim jima, da se bosta morala prenašat, ko bosta nehala… pa čeprav nehata samo za teden, dva. buahahahah :mrgreen: (ne me obsojat, mal zadovoljstva si pa zaslužim :D )

  ampak upam, da vama bo laufalo še dolgo, dolgo… drugič pri avtomatu za kavo pa se ob kakšni taki opazki naredi, da te je zgrabil krč v roko in polij tistega don juana :D če lahko skrivaš tako močna čustva, lahko prikriješ tudi tako malenkost, kot je namerno politje idiota :D

 2. owckaowcka pravi,

  31.08.2007 ob 10:49

  Fetalij ima prav, sranje je takrat ko nehaš.

 3. sosedsosed pravi,

  31.08.2007 ob 10:53

  ma niti ne bi blo tok zlo, zlo shitty, ker ni kot da bi delala v isti pisarni, niti ne sodelujeva na dnevni bazi, ampak sigurno je pa težje kot če nehaš z nekom, ki ga ne vidiš potem vsak dan…
  hja, ideja ni slaba, samo problem je, da bi moral z orenk ‘đezvo’ naokol hodit, če bi hotel vsakega, ki se ji ‘nabaciva’ s kavo polit :)

 4. Fetalij W. TyschewFetalij W. Tyschew pravi,

  31.08.2007 ob 10:55

  no ja, zlo, zlo shitty pa potem res ne bi blo.

  orenk đezva hahahahah… kaj se zdej hvališ, sej ti verjamem, da je huda :D

 5. sosedsosed pravi,

  31.08.2007 ob 11:02

  Ok, no, ni bla to poanta, čeprav… Jebemti, res je huda, veš :D

 6. irenairena pravi,

  31.08.2007 ob 11:04

  meni verjetno zveze iz službe sploh ne bi uspelo obdržati za skrivnost. Ne zaradi dolgega jezika, ampak ker domnevam, da bi stvari kaj kmalu prišle na dan, tako ali drugače.

 7. pet-in-g-sekspet-in-g-seks pravi,

  31.08.2007 ob 11:09

  popolnoma razumem. popolnoma.

 8. sosedsosed pravi,

  31.08.2007 ob 11:10

  @irena: ma saj prihajajo stvari počasi na plan. štirim sva zaupala, trije ali štirje so naju videli skupaj v privatnem času, tudi skupni odhodi in občasni prihodi v službo verjetno ne ostanejo neopaženi, ampak firma je velika in tisti, ki vedo očitno znajo zadržat zase. sva pa pripravljena na to, da bo slej ko prej prišlo na dan. vseeno pa bolje ’slej’ kot ‘prej’… :)
  @pet-in-g-seks: hvala, prjatu! :D

 9. Fetalij W. TyschewFetalij W. Tyschew pravi,

  31.08.2007 ob 11:12

  ampak rad bi videl obraz tipa ob avtomatu takrat, ko zadeva pride na dan… “sori stari, veš, nism vedu…” :lol:

  btw, zakaj bi bla to tako slaba stvar, če bi vedli? to je vprašanje, ki ga med vsem svojim duhovičenjem niti nisem uspel vprašat :D

 10. sosedsosed pravi,

  31.08.2007 ob 11:14

  zadeve so precej zakomplicirane in v postu nisem zapisal vsega. naj dodam samo še en nezanemarljiv podatek, da v istem podjetju dela tudi – o moj, bog – njen oče… :|

 11. minnieminnie pravi,

  31.08.2007 ob 11:16

  ampak če kdaj nehata, je vedarle lažje, če to vesta vidva in mogoče še par ljudi, kot da vate bulji cela firma in se med sabo menijo, kaj je bilo… ;)

 12. Fetalij W. TyschewFetalij W. Tyschew pravi,

  31.08.2007 ob 11:20

  bosses daughter, aaa? :lol: buahahahah

  sam minnie ma pa prov. se strinjam.

 13. Amen pravi,

  31.08.2007 ob 11:21

  Dobra zgodba! Ena sama resnica :) :)

 14. sosedsosed pravi,

  31.08.2007 ob 11:34

  Fetalij, ne ravno, ampak vseeno ni ravno rožnata situacija :)

 15. Soseda pravi,

  31.08.2007 ob 11:35

  Sosed, se bova potrudila, da tole traja, ker je preveč lepo, da bi se kdaj končalo. Lubm te!
  Tvoja sodelavka, ki komaj čaka, da greva domov :-*

 16. Sonja pravi,

  31.08.2007 ob 11:36

  Enako se meni zgodilo…povsem te razumem…njemu so se pa ženske v moji prisotnosti guzile – veš, take sluzaste, ki se morjo ob vsakega prijaznega dedca mal podrgnit…kao, veš, kolega, se strinjam…zdaj je pa konec in ni ga hujšga, kot da ga lahko v službi na vsakem koraku srečam…nekateri so s časoma zvedeli (sploh ženske majo nos, da pogruntajo, kdo je s kom…), zdaj jim pa kar na enkrat nič ni jasno…jaz se ga izogibam, čeprav bi dala vse, da bi ga še vidla…strah me je v bistvu, da bo kakšno drugo zdaj zajagal al pa se mu bo kaka druga guzila…ne vem…zelo srečna sem bila v službi, sedaj mi je pa nočna mora – saj ne da bi bila v kontaktu 8 ur na dan, kje pa – na hodniku, kjerkoli v stavbi al pa na parih sestankih na leto ga lahko vidim…kakšna tolažba s strani Vas prijaznih ljudi bi mi dobr dela, saj to lahko povem le nekaterim ljudem, pa še tile ne morjo povsem razumet…mislijo si, ja ka si pa šla z njim…povem Vam, res je bilo močno, kot še nikoli do sedaj, še nobenga nisem imela tako rada…saj tudi njemu ni lahko, dobr vem…

 17. sosedsosed pravi,

  31.08.2007 ob 11:41

  he he… tudi jaz, maca…
  btw, prej greva še v merkurja đezvo kupit (mi je dal Fetalij genialno idejo!). :D

 18. anka pravi,

  31.08.2007 ob 11:42

  Ja, pa kaj če bi ljudje izvedeli.?! Če bo zadeva resna in dolga, te bo pa menda enkrat tudi – o moj bog, njenemu očetu (očitno velikemu šefu)- predstavila. Sploh ne vidim problema, če je sodelavka. Problem je samo zate, ker si ljubosumen, ko jo pecajo. Če bi vedeli, da je tvoja ne bi bili tako očitni. Potem je mogoče še problemček, če si ji ti nadrejen, ali če je ona tebi (kar pa ni razbrati iz napisanega), drugače pa res ne vidim problema, kvečjemu privilegij. (skupni prihodi, odhodi, malice..).
  Vso srečo z njo (in očetom).

 19. sosedsosed pravi,

  31.08.2007 ob 11:46

  @Sonja: uh, verjamem, da je tvoja situacija precej nehvaležna, samo na koncu koncev nisi ti kriva. jasno je, da bi bilo človeku marsikaj prihranjeno, če bi lahko izbral v koga se zaljubi…
  @anka: “Problem je samo zate, ker si ljubosumen, ko jo pecajo” – to pa res nima nobene veze z ljubosumjem. si predstavljaš, da si ti zraven ko neka tretja ženska peca tvojega ljubljenega. Zopern občutek, veš. Zlasti, če se ponavlja iz dneva v dan.

 20. bežeči norec pravi,

  31.08.2007 ob 12:05

  Si predstavljam, da zna biti tečno. Enkrat sem bil v podobni situaciji, malo širša dokaj povezana družba znancev, ki smo se videli vsaj enkrat tedensko, z eno sva se nekaj zapletla, ljudje niso vedeli in potem me po eni zabavi prijatelj vpraša, če mu lahko dam njeno številko. :lol:

  Recimo, da je bilo potrebno mojstrstvo v samoobladovanju :mrgreen:

  Je pa res lažje potem, ko (če) nehaš :)

 21. soncek pravi,

  31.08.2007 ob 12:16

  …to bi mogla pokazat mojemu princu-sodelavcu.Enaka situacija,podobni brezvezni,blesavi ali slinasti komplimenti, podobni občutki…..ful težko, mučno, in hkrati razburljivo,vznemirljivo,skrivnostno in mikavno.
  Zavpila bi, da bi vsi slišali…pa ne smem, ne morem…Tako blizu sva, pa hkrati nedosegljivo daleč.

  ..nisva edina……

 22. sosedsosed pravi,

  31.08.2007 ob 12:39

  to je to, ja… ustanovimo društvo? Tajni klub poparčkanih sodelavcev! :)

 23. nina pravi,

  31.08.2007 ob 13:13

  …jaz pa sem mislila, da sem ena izmed redkih…Ja, sosed, verjamem, da ti velikokrat skoraj prekipi… ampak moraš priznat, da je taka skrivna zveza še bolj… No, vsekakor vama s sosedo želim vse naj, naj…pa da bi trajalo v nedogled…tudi ko(če) zveza ne bo več skrivna…

  Sonja, te razumem in sočustvujem s tabo 100%. Sem na istem… Včasih se počutim kot trpeča mala hišna žival…

 24. strojnikstrojnik pravi,

  31.08.2007 ob 13:33

  Sam firbec. A se vidva utegneta najesti, ko potem po vsem hudem domov prideta in se vam ni treba več zadrževati? Meni je bilo že z sošolko dovolj hudo.

 25. simon79 pravi,

  31.08.2007 ob 13:33

  Sam je pa določen čar v tem, kaj? Ko se kurta s pogledi čez cel hodnik, pa noben nima pojma kaj se dogaja, ti bi jo pa najraje vrgel na mizo in …. Kaj češ, takle mata. Drugi se pa zamislimo, da stvari ki jih ti doživljaš v živo (pecanje tvoje punce s strani drugih), se sigurno dogajajo tudi našim partnerjem, sam da ne vemo za to. Tudi sam nisem ljubosumen, sam če pa tkole lajajo nanjo, jo mam pa raj na uču. Bi že posredoval, če bi blo treba.

  Še dobr, da je moja še študentka. Sam če pomislim, kako študente razganja, mi ni ravno lahko pri srcu. En dan sva sedela skupaj, pa ji zazvoni telefon, neznana številka. Se javi, po pogovoru sodeč sklepam da je njen sošolec, ona ga posluša malo začudeno, potem pa: “Ja veš, ampak jaz mam fanta.” Takrat bi bil pa raj cel dan z njo, kot pa da jo spustim nazaj v volčji brlog.

 26. zlobazloba pravi,

  31.08.2007 ob 13:42

  srčno upam … da ti bo tista đezva najprej padla na palec desne noge … in da te bo prva fino zabolelo, bučman.

  praviš: ” … če imate možnost racionalne izbire in premisleka – za božjo voljo ne ga srat s sodelavci!”

  kot da te ljubezen vpraša, koga boš izbral … zakaj in kdaj … kot da gre pri ljubezni za možnost racionalne izbire in premisleka … halo?

  lepo pejta v službo … spijta kavo … in uživajta v tem, kar vama je podarjeno. in če slučajno pride mimo dotični oče … se poljubita tako … kot da vama gre za življenje. tko. pa nič drugače.

  in sploh ne ugovarjaj. meni so kave s sodelavcem prinesle … leto dni ljubezni … pa približno toliko muk. čeprav brez hepi enda … je bilo vredno:)

 27. Urša pravi,

  31.08.2007 ob 13:45

  Ha, vidim da nas je veliko na tem. No, jaz sem se tud zatrapala v službi, sicer sem bla študentka (on ni bil noben šef:), da ne bo pomote). Je pa kar naporno, on je prijazen in vstrežljiv, vse so tko lepo prijazne nazaj… Je kar težko,sploh če okolica ne ve. No, pri meni so kmalu zvedli vsi, ampak prav tako kmalo sem si jaz najdla super službo, v kateri uživam. Nisva več sodleavca:).
  Me pa nekaj zanima? si bil mogoče danes kaj v Trebnjem?
  Veliko, veliko sreče vama želim s sosedo:). in Lp vsem trem.

 28. sosedsosed pravi,

  31.08.2007 ob 13:57

  @strojnik: ja, velikokrat greva brez večerje v posteljo ! :D
  @simon79: sej pravim, ne gre toliko za ljubosumje, kot za dejstvo, da si ti zraven ko ti kolegi pecajo žensko… štekaš? čuden feeling, ti povem!
  @zloba: ne, seveda da ljubezen nič na vpraša, AMPAK, do ljubezni ne pride na hodniku ob kofetu. hočem rečt, da je lahko tudi ne bi povabil ven in naredil še par drugih stvari, ki so naposled pripeljale do tega, da sva se zaljubila… drugače pa tudi če se jutri konča (ne daj bože!), je za mano še vedno nalepših pol leta…glede đezve pa … ok, priznam, da sem vosu! :)
  @Urša: ne, že lep čas nisem bil na tistem koncu! ;)

 29. mojcka pravi,

  31.08.2007 ob 14:16

  vajina “skrivna” ljubezen bo slej ko prej prisla na dan (pa upam, da slej) in tudi ocetu se bo treba predstavit. in potem bo sladko, ko bodo sodelavci, ki so sedaj metali uc nanjo, ljubosumni tebi, kako dobro macko imas… Se bo sladko…
  Naj traja!

 30. Klincanje pravi,

  31.08.2007 ob 14:43

  Je verbalno nadlegovanje res nekaj povsem običajnega in sprejemljivega?…

  Ko sem danes že drugič prebrala sosedov prispevek o razmerjih med sodelavci in komentarje nanj, sem se vprašala: “Če se vedno in povsod najde nekdo, ki bo komentiral vse prej kot bistvo prispevka, pa čeprav gre za povsem nepomembne stvari, z…

 31. mojcasmojcas pravi,

  31.08.2007 ob 15:57

  Ufff…to verjetno res ni najbolj easy situacija, ampak ko bo enkrat zadeva prišla na dan bo verjetno vse lažje. Vsi se bodo s situacijo sprijaznili in potem tudi ne bo čudnih pripomb in tiste skrbi:”o fak, a je kdo opazu, kako sem jo pogledu…”.

  Good luck! ;)

 32. ameliameli pravi,

  31.08.2007 ob 16:15

  nisem brala komentarjev za nazaj, ampak TO JE ČLOVEŠKO, TO JE NORMALNO, TO SE DOGAJA ŽE OD PAMTIVEKA… kaj ima veze, da spoznaš osebo svojega življenja na delovnem mestu?!?!?!?! (sprašujem sebe in tiste, ki jim to ni jasno) A tam kjer delamo, pač iz principa ne smemo nehote, nepričakovano začutit simpatije do sosednjega bitja? Ker se spoznavamo samo na določenih mestih…??!?!
  Ah, prepusti se. In naj zvedo…pa naj po filmsko pol besedičijo za zaprtimi vrati, če majo veselje…dokler oba opravljata svoje delo, kot sta ga do sedaj, je vse ok…delo in intima/zveza pač nista rit in srajca.
  Če mene kdaj to doleti – se ne bom trudila kaj prikrivat :mrgreen:

 33. šušišuši pravi,

  31.08.2007 ob 18:08

  hihihi…jaz držim pesti za vaju s sosedo. Pa naj se ona z očetom zmeni ;) oprosti, ampak komaj čakam na post, ko se bo razvedlo, da sta skupaj :D

  Jaz sem nekako nekaj imela s sošolcem v srednji in sem kršila pravilo, da se z njimi ne zapletam. Ko se je razvedlo, da imava odprto zvezo so se mu ponujale vse sošolke in še par hudih bejb…

 34. piskec pravi,

  31.08.2007 ob 18:29

  Jaz pa res ne razumem, zakaj morata skrivat? A je prepovedano? Se mi zdi, kot, da je vama nerodno… Zakaj neki?

  Midva s Heleno sva tako prišla skupaj. V precej veliki organizaciji so vsi vse vedeli, celo prej kot midva. Ne mislit, da sta uspešna pri skrivanju… :)

  Meni se zdi super, pa kjerkoli že je, tudi če je v službi! Srečno!

 35. Alex van der VolkAlex van der Volk pravi,

  1.09.2007 ob 15:05

  Brrr, ne morem si predstavljat kako se počutita, čeprav ne delata nič prepovedanega. Ampak dejansko tudi jaz ne vem zakaj skrivata, konec koncev bi imeli prav zaradi tega mogoče več spoštovanja do nje. Tudi jaz in Volkulja sva najprej držala zase in nisva razglašala tega po spletni strani, ki naju je posrednos pravila skupaj, ampak slej ko prej se izve. Ni potrebno razglasitgi, ampak tudi skrivalnice se mi zdijo čisto brezveze

 36. dmashinadmashina pravi,

  2.09.2007 ob 11:53

  sosed je pa the jealous kind! :D

 37. :-) pravi,

  3.09.2007 ob 07:35

  :-)
  he, he boste mel pa družinsko firmo! ;-)
  drugač pa k nam pridita. pr nas je nekaj takih parov…

  zarad unih bedakov, bi se pa meni tud kar odrolal… ;-)

 38. sosedsosed pravi,

  3.09.2007 ob 09:07

  @piskec & @Alex van der Volk: ma sej ni, da se blazno skrivava in tudi najbližji sodelavci vedo (ostali pa najverjetneje šepetajo po hodnikih). je pa situacija takšna, da obema ustreza, da ‘raja’ (še) ne izve.
  @dmashina: jebemti, kje je tist smajli k fakiča kaže… :D
  @:-): prideva! kje delaš? :)

 39. Jasna pravi,

  3.09.2007 ob 12:08

  A ni lažje, če z nekom delaš in vsaj veš in vidiš, kdo in kako osvaja tvojega partnerja, kot pa da se o tem samo sprašuješ? No, v nobenem primeru ni lahko. Poleg tega sta lahko skupaj cele dneve in vama ni treba čakati, da mine 8 ur, preden se spet vidita. Pa še malo spominja na šolske čase in simpatije (odmori, malice), sploh z dodatkom, da gre tu za globljo ljubezen in je to sploh še boljše. Ne vem pa, zakaj so vsi tako črnogledi in pravijo, da bo hudo, ko/če bo konec. To je zadnje, s čimer bi se morala ukvarjati. Trudita se za to, da bo trajalo večno. Hudirja, nekdo pa vendar še more verjeti v večno ljubezen??! :)

 40. sosedsosed pravi,

  3.09.2007 ob 12:11

  hvala jasna. počasi spet verjamem ja, čeprav sva še precej daleč od večnosti! :)

 41. Igor pravi,

  4.09.2007 ob 09:45

  Jaz pa mislim, da si s tem postom že celi firmi povedal. Po moje je zadost, če ti eden od sodelavcev bere blog, potem pa gre. Kot ogenj! Po moje ti od jutri ne bo treba džezve okoli nosit.

 42. sosedsosed pravi,

  4.09.2007 ob 09:50

  Igor, sem razmišljal o tem, veš. Tudi, ko sem pred kratkim na teh straneh objavil njeno sliko. Po svoje bi mi bilo kar prav, ko bi kdo prebral in raztrosil – bi bilo vsaj za nama. Prej ali slej se bo treba soočit s tem. In z morebitnimi posledicami…

 43. Igor pravi,

  4.09.2007 ob 10:02

  Mislim, da bi bilo boljše, da OČA zve od vaju, kot pa da sliši na sekretu. Al pa, da kar sam na internetu prebere. Mogoče sem zaradi tega staromoden, ka pa vem.
  Jaz bi ji na tvojem mestu zjutraj ob kavi on ob prvi opazki kakšnega večnega pubertetnika objel, dal enga lupčka, se šeretsko nasmehnil sodelavcu blagotelečjega pogleda in odkorakal.
  Džejms Bond ti ne bi bil niti do kolen, ti povem

  V končni fazi si itak želiš da se zve in to čimprej.

 44. sosedsosed pravi,

  4.09.2007 ob 10:18

  če bi bil moj oče, bi mu povedal sam, ker pa ni…
  tisto o james bondu pa sploh ni slaba ideja, veš! samo bo treba pazit, da šefov ne bo poleg, ker pri nadrejenih tole ne bi šlo čez. :)

 45. RadoRado pravi,

  4.09.2007 ob 10:27

  Strinjam se, da je najbrž zares problematično hoditi s sodelavko.

  Je pa prijetno flirtati z njo. Recimo vsak sindikalni izlet, pa vsak zaključek, pa kdaj še kakšna poslovna kosila – vse skupaj nekajkrat na leto je prav prijetno, da se sproščajo napetosti.

  Vem, kaj govorim. :-)

 46. Igor pravi,

  4.09.2007 ob 14:54

  Mislim, da problem tiči nekje drugje in to samo v tem, da je možno, da je v sosedo zagledan kateri od tvojih nadrejenih (hitro brisat vse poste v katerih je njena slika) in mu ego ne bo dovoljeval tekmeca znotraj črede. Saj boš videl. Če ti bo kak šef začel nagajat v naslednjih dneh, tednih, mesecih pa to, veš kaj ti je storiti.
  Samo pazi, da te ne dobijo…..;-)

  Preveč filme gledam. Jebi ga.

 47. bronte72bronte72 pravi,

  5.09.2007 ob 19:23

  Ah – “nikoli se zapletati s sodelavko/cem” – izrek, priporočilo, dobrohoten nasvet je nastal razlogom. Vse preveč se nas je zapletlo s sodelavko/cem… in življenje teče, in stvari se zapletejo in spet odpletejo po nekih lastnih tirnicah in s tem ni prav nič, ampak prav nič narobe. Mnoge tovrstne zadeve so vzdržale in prerasle v tiste prave ljubezni… tk da razmišljam, da je razmišljati o posledicah prenehanja in shitty situacijah… no, odveč. Tistim, ki jih imata rada – povejta osebno. Vsi ostali – koga zvraga brigajo vsi ostali! Naj ve ali ne ve cela firma. Svet je okrogel… ne da se ga zravnat ;D

 48. ninaaninaa pravi,

  18.09.2007 ob 22:12

  hehe..srecno;)

 49. špela pravi,

  30.01.2008 ob 19:48

  No, pri nas so drugačne izkušnje – poročena ona, poročen on, oba zakona sta šla rakom žvižgat, onadva pa se zdaj gledata kot pes in mačka, nobene iskrice ni več med njima……Vem, je ven iz konteksta, a ne čist…….se pa le nanaša na romanco na delovnem mestu. Tega ne podpiram. Če sta oba poročena, da se ve. Sigurno ne. A vmes je prišlo službeno potovanje, hotel in tam se je očitno začelo. Jaz sem šla s taistim sodelavcem tudi na službeno potovanje, nekaj je kazal na to, da bi pa šla dokončat delo (kakšnega je imel v resnici v mislih, ne vem, pa me tudi ne zanima) v mojo ali njegovo sobo. Prosim? Jok brate, odpade. Bova šla kar v sejno sobo in potem tisti neumni pogled? Ja, tam je tudi vtičnica, ker sva imela laptop – ah, zanimiva štorija, res…….

  Sama bom pa rajši tiho glede lastne romance na delovnem mestu, ves čas govorim, da tega pa jaz nikoli ne mislim……..hm……..ker se pa zarečenega kruha največ pohrusta, bom rajši modro molčala, od tega posta dalje:))

  Tebi in tvoji partnerki in hkrati sodelavki pa želim obilo sreče. Pa da čimprej pove svojemu očetu o tebi, ker to tudi govori o tem, koliko ji pomeniš, ker bi bilo že čudno, če mu ne bi povedala, ne? Ali je eno srce močnejše od drugega, pa je že drugo vprašanje……..

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !