14.02.2008

Jaz, rakija in dan zaljubljenih

Objavljeno v Žlica vegete 22:48 avtor sosed

Sej ne rečem, vse lepo in prav: večerja je bila fantastična, vino odlično, družba še bolj. Ves sem se raznežil, ponovno izgubil košček ega in merico razuma. Užival sem vsako minuto. Ampak a vete kaj? Jebeš dan zaljubljencev, če greš zvečer še vedno sam v posteljo. In to kljub temu, da si zaljubljen. Povrh vsega še precej srečno. Ampak ne pomaga! Vse bolj se mi dozdeva, da je tole Valentinovo en vele nateg. Vem, da s tem nisem odkril Amerike, sem se pa odločil, da tudi Amerika ne bo več odkrivala mene. Nekako mi ne sede njen prst v riti.

Ne, prav nič mi ne nuca, da se cel napalim, pomehkužim in prešaltam na “muci-buci-moj” stanje, potem pa končam za računalnikom s kozarcem v eni in flašo v drugi roki. Precej patetično… Vse skupaj me spominja na sceno iz kakšne nizkoproračunske socialne drame, ‘Delo osvobaja’ recimo, ste gledali?

Ampak kot bi rekel nek genij iz Balkana: “Život ide dalje…” Da bi le nekaj trenutkov za tem dodal: “Sve dalje od nas…” Kakorkoli, jutri je nov dan in hvala bogu, da se imam česa veseliti.

Srečno valentinovo vsem, ki ste uspeli zadržati polovico viška v svojem objemu … in na zdravje vsem ostalim!

 • Share/Bookmark
 

12 komentarjev »

 1. Ana pravi,

  15.02.2008 ob 01:24

  jaz sem se v včerajšnjem dnevu…smo že 15. namreč..enkrat uspela spomnit, da se imam rada h eee h …zavoljo opevanja ljubezni…upam da v najširšem pomenu, čeprav so zadevo zožali na tandem. hm ;)
  sicer pa mi je v zavest samo enkrat prišlo, da je bil ta praznik (beseda praznik mi gre sicer zelo na živce) včeraj…alergična sem postala nanj. v nekaj dnevih najbrž….od lanskega, pa vse do 13.2. letos se nisem spomnila na ta dan…no, vsekakor ga ne mislim slavit tud, ko bom vezana….me je pa ta tvoj opis nasmejal. posrečeno :) Ampak ni za delat drame, ja…maš vsaj to možnost, srečo – imeti nekoga rad (najbolj intimno mislim).

  rakija….asociacija na pesem Bajage…in zdaj lahk vsaj o njem sanjarim hehe

 2. sosedsosed pravi,

  15.02.2008 ob 08:14

  Ana, samo zate.

 3. dmashinadmashina pravi,

  15.02.2008 ob 08:25

  valentinovo je zašibke :cool:

 4. Ana pravi,

  15.02.2008 ob 08:49

  oboožujem Bajago!!!!!!!!! Veš, tak mi brez glasbe živeti ni, dobesedno hehe …pa nikol nisem mela posebej idolov….ampak, ko slišim Momčila kako poje, se mi meša, res :) Sem bla lani na koncertu v Cvetličarni in sem mela z njim bližnji stik…saj sem o tem pisala….okamenela sem haha
  No in ta pesem mi je res ena izmed najbolj omiljenih! Hvala ti :D

 5. Tamara pravi,

  15.02.2008 ob 10:11

  Ah ja pa menda ja ni bilo tako hudo no… saj veš – pesti, ravna drža, pospeši korak… :)

 6. sosedsosed pravi,

  15.02.2008 ob 10:13

  Ma ne, sploh ni bilo tako hudo kot se mogoče bere – samo trenutek šibkosti. Že dans bo čist drugač! ;)

 7. Didi pravi,

  15.02.2008 ob 13:54

  Genij=Balaševič… Mene si čist prepričal.. že tko rada berem tvoj blog..zdaj pa še raje…
  Ampak že misel na “polovico viška” bi morala bit OK…kajne…
  Lep dan, pa nadoknadi za Valentinov večer.. če je kaj manjkalo…

 8. strojnikstrojnik pravi,

  15.02.2008 ob 13:55

  Pa res :shock: . Valentinovo je bilo… :?

 9. AnaAna pravi,

  15.02.2008 ob 13:57

  no, sam da na tem mestu še rečem eno o blogoroli in tvojem intervjuju: Zakaj sem jaz mislila, da si star 31, če si pa 26!!!! (bože, mlad moški) in čist drugačnega sem te imela v mislih…sem napačno sliko kje videla…ajme, mati narava te je naredila…ammm….mislim, hudičevo všečnega (mama me je učila, da ne smem govorit, da je moški lep :mrgreen: Baje gre ta pridevnik sam ženskam heh)….Sam iskrena sem, nič drugega. Nism mogla mimo te opazke. Sicer pa vedno najraje preberem profil in mi je šlo na smeh pri Osebnem sloganu…pa primikavala sem omenjeni Anouk (ko poslušam Sacrifice, umiram od razneženosti), U2jem, Zabranjenemu p itd In klavir….! Fino, fino, LEPO, lepo :D

  p.s.: sem gledala na discoveryiju lani decembra o navijaških skupinah v nogometu….grozljivo….odličn dokumentarec, huje od shrljivega filma….

 10. sosedsosed pravi,

  15.02.2008 ob 14:27

  @Didi: jup, Đole je bil. :) glede včeraj. manjkala je le češnjica na smetani. ampak, danes dobim češnjev kompot, tako da… :lol:
  @strojnik: tebi pa ni blo jasno zakaj včeraj doma večerje nisi dobil? .)
  @Ana:glej jo no, zdej pa farbam…
  p.s.: pejt kdaj na kako tribuno pogledat. dobiš 3D doživetje :)

 11. AnaAna pravi,

  15.02.2008 ob 14:44

  heh, kar se nogometa tiče…lani sem imela čast biti na moji PRVI VEČJI nogometni tekmi…v Podgorici sem bla pri sorodnikih in so me deci peljali na stadijon, nabito poln…tekma med Črno goro in Rangersi…kolk testosterona :D …..res, vedno sem mela odpor do nogometa, ampak tamle!!!!…sem bila med najbolj strastnimi navijačicami…izreden primer…ženske haha….ampak začuda so bili oboji navijači, predvsem Vukovi zelo umirjeni…sam je doživetje…verjamem pa da je dramatično sploh tedaj, ko se pojavijo res agresivni navijači…

  ps: da ti ni preveč ego porasel za tist kompliment. drugič se bom v jezik vgriznila ;)

 12. sosedsosed pravi,

  15.02.2008 ob 15:05

  Ana, nič se preveč grizt, ego je tam kjer je bil prej, le dan je za odtenek lepši ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !