27.05.2008

Zakaj imajo punce tako rade naše riti?

Objavljeno v Žlica vegete 06:30 avtor sosed

Vsake toliko slišim kako pupo, ki vzdihuje, kako ima nek fant lepe oči. Ali pa ima hude žnablje – take polne, za ugriznit in pocuzat. Ena zelo posebna in simpatična dečva, mi je nekoč zaupala, da jo pri moškem najbolj privlači njegov nos. Nos? Go figure. Ampak po mojih izkušnjah in opažanjih, je na moškem en del telesa, ki bi bil na vsakem tekmovanju najbolj sexy kosa mesa, požel absolutno prvo mesto. Njegova rit! Ne šupak, da ne bo pomote… Preprosto – RIT!

Pojma nimam od kje izhaja ta bolestna zaljubljenost, ampak dejstvo je da je tu. Ne rečem, da je tazadnja vse, kar opazite na moškem. Daleč od tega. Tudi ne rečem, da je rit odločilni dejavnik pri izboru partnerja. Ne, včasih celo ni! Ampak izbruh čustev in odkriti valovi odobravanja, ko ugledate zadnjo plat po vaših željah pa so neprimerljivi z navdušenjem nad recimo odtenkom modre v očeh, ali u nulo popedenane fensy frizure, ki si jo je omislil naključen samec. Ma kaki, rit zmaga na polno! Tudi takrat ko nima najboljšega dne.

Zakaj, punce, a mi zna katera pojasnit? Če recimo primerjam vašo rit in našo obsedenost z ženskimi joški. Prsi so tako zelo praktične! Ko si mulc ti dajo za jest, ko si v puberteti, postanejo način predalčkaja vrstnic in neusahljivi vir radovednosti, ko odrasteš in si omisliš punco pa sploh dobijo celo paleto uporabnosti. Lahko jih božaš, grizljaš, stiskaš, se z njimi igraš… Pa bradavice imajo! Halo? Sploh veš, kaj vse se da z bradavicami počet?! Bradavice ti povejo a ji paše ali ne, a jo zebe al ji je toplo. In spet z njimi lahko počneš toooliko stvari, eni jih celo prebadajo, stiskajo s klinčki, polivajo z voskom, ma ima svakojakih, meja je nebo!

Kaj pa lahko počneš z moško ritjo? Mislim, sploh če si ženska? Vsaka druga je itak kosmata. Marsikatera je polna tistih čudnih mazoljev, ki jih staknejo ljudje, ki cele dneve sedijo. Da o abrankah (to so tisti tarzančki, ki visijo s kocin) niti ne začnem. In če se iz ženskih prsi ob določenih priložnostih cedi mleko, iz riti pride kvečjemu … Ne, ne, ne, nekje pa je treba črto potegnit!

Kar hočem povedat je to, da nikoli nisem razumel ženske fascinacije nad moškimi ritmi. In kadarkoli mi je punca podelila kompliment, da imam dobro rit, si nisem mogel kaj, da ne bi pomislil: “Jao, sosed, si pa precej u kurcu, da je stvar po kateri si te bodo zapomnila dekleta ravno tvoja … rit!”

 • Share/Bookmark
 

93 komentarjev »

 1. pikapika pravi,

  27.05.2008 ob 11:48

  RES dobro rit ima malokateri moški predstavnik, zato je skoraj praznik, ko jo zagledaš. Naslednjič bom izobesila zastavo :P (najprej jo moram še kupiti…) !

 2. Soseda pravi,

  27.05.2008 ob 12:21

  Sosed, če imaš pa res hudo rit (prav sexy je) in nosek tudi ;-)
  Definitivno si zaslužiš zastavo :-)

 3. mojcasmojcas pravi,

  27.05.2008 ob 13:14

  Ja vaši joški niso bog ve kaj, pa se je treba oprijet tolažilne nagrade… :D

  Mah ne vem…jaz ziher ne pogledam najprej riti. Če pa vidim res kako dobro pa pogledam za njo…pa saj vi delate isto.

 4. Katarina pravi,

  27.05.2008 ob 13:16

  Ne vem povedat zakaj je rit ženskam tako všeč. Vem pa, da k se moj uleže na postlo v tistih njegovih oprijetih gatah, rajš ne bom povedala kaj vse bi mu delala… ;)

 5. sosedsosed pravi,

  27.05.2008 ob 13:22

  @soseda: haha, nosek je rekla, verjetno ciljaš na kumaro na mojem obrazu. no, če ne drugega, je praktičen – malo ljudi se lahko pohvali, da lahko kadijo pod tušem, ne da bi jim ugasnil cigaret :lol:

  @mojcas: tolažilna nagrada? včasih se obnašate kot da je to grand prise! :)

 6. MarijaMarija pravi,

  27.05.2008 ob 13:23

  Rit je odraz celote. Nekateri je skoraj nimajo, drugi imajo hecno oblikovano ali v hecnem položaju, tretji bi lahko imeli dobro, pa jo zanemarjajo, četrti je nikoli ne izpostavijo, peti izgled pokvarijo z denarnico v hlačnem žepu, šesti mislijo, da imajo kaj za pokazat, pa bi bilo bolje, če bi kaj skrili… In potem se najde kak malokateri (kot je rekla pika), ki ga je en sam užitek gledat. Skratka, rit je bližnjica do osebnosti. :mrgreen:

 7. sosedsosed pravi,

  27.05.2008 ob 13:28

  @Katarina: e to, vidiš, Kata… Ti si punca iz prispevka. To je ta – dej mi rit al te pa ugriznem – mentaliteta ! :lol:
  @Marija: Rit – bližnjica do osebnosti? :lol: pravkar sem dobil idejo za še en post! hehe, ta je pa dobra!

 8. Katarina pravi,

  27.05.2008 ob 13:30

  Popravek sosed – dej mi rit pa te ugriznem (nežno seveda)… :D

 9. nevenkanevenka pravi,

  27.05.2008 ob 13:38

  Meni je pa všeč, če ima moški lepo rito. Za poljubčkat. Saj ti ni treba imeti ravno najhujših asociacij.
  Če bi pri vsakem poljubu pomislil na bruhanje, ne vem, če bi se dosti poljubljal…No, saj ima vsak moški, ki pokaže rito, priložnost, da si ga zapomnimo še po čem, he, he ;-)

 10. MaMlazMaMlaz pravi,

  27.05.2008 ob 13:53

  Predvsem je zelo uporabno, če je rit kosmata.

  Potlej lahko iz kavča drobtine pobiraš. :mrgreen:
  Ali pa situacija, ko ti dekle cel popoldan zapestnico išče.

  - “Kje si jo pa pustila?”

  - “Ma ziher sem, da je bila prej na kavču.”

  In pol je ona cela zbedirana…

  Zvečer se pa za v posteljo slečeš, pred tem se pa naguziš pred svojo drago.

  “Oh, dragi! Kako pozorno od tebe” – reče, ko zagleda svojo najljubšo zapestnico za rinčko obešeno ne enem od mnogih tarzaničev. Zraven ji pa še pušlc rož pristaviš in……. :iamnotpervertsmeško:

 11. sosedsosed pravi,

  27.05.2008 ob 14:04

  @nevenka: ja pa ja, kot da komentirate in opazujete samo nage rite! če bi tipo podrl vsako žensko, ki si ogleduje njegovo rit, bi marsikateri revež umrl od izčrpanosti.
  @MaMlaz: pa sem mislil, da imam jaz bolane ideje. FRIKU JEDAN! :lol:

 12. NikaNika pravi,

  27.05.2008 ob 14:19

  mislim, sosed, fak … hvala lepa, res … tvoj predzadnji odstavek mi je popolnoma odvzel veselje do riti nasprotnega spola … naj kaj pa naj zdaj trzam, ha?! :evil:

 13. sosedsosed pravi,

  27.05.2008 ob 14:25

  @Nika: ma sorry no. nisem hotel, majke mi! :D

 14. nevenkanevenka pravi,

  27.05.2008 ob 14:26

  Joj, čisto vse ritke nas pa res ne zanimajo. Verjemi. Oz. Potolaži se.
  Prisežem, da si mora, vsaj pri meni, tip krepko zaslužiti, da ga sploh malo bolj pogledam.
  In če bi mislila, da je rit vse, kar na tipu lahko vidim, bi me pa veselje čisto minilo.

 15. blueViolet pravi,

  27.05.2008 ob 14:46

  Rit je stvar, ki je bolj ali manj najbolj dostopna pogledom vsem puncam, da imamo pol kaj skupnega za pokomentirat :) Jst osebno sicer najbolj palim na roke, sam so pa težje za porajtat in posledično bolj intimne… Pa precej težje za komentirat (ker jih večinoma vsi tipi imate in zato ne bi mogle rečt: ¨Joj, ta pa res nima rok.¨) :lol:

  Da se pa tok različnih stvorov pase na riti, pa tud še nism vedla…hvala za razsvetljenje ;)

 16. sailysaily pravi,

  27.05.2008 ob 14:51

  hm težko povem, ker dejansko bolj padam na nosove in na to kake roke ma tip (sploh dlani… tud če je še tko hud, pa ma neurejene roke me odbije v momentu)… rit pride potem v paketu.. ampak če je taka seksi, da jo lahko lepo fajn zagrabiš, je luštno ja ^^

 17. fetalijfetalij pravi,

  27.05.2008 ob 15:31

  :lol: mamlaz

  rit, bližnjica do osebnosti… ajoj :D

  pa še vprašanje, navezano na “bližnjico do osebnosti”… kaj je z nogometaši? :mrgreen:

 18. MarijaMarija pravi,

  27.05.2008 ob 19:05

  @fetalij: rit je samo prvi približek. Včasih je treba v obzir vzet še noge. :mrgreen:

 19. Eva pravi,

  27.05.2008 ob 19:21

  Učke in polna usta,… to je zmagovalna kombinacija!!!

 20. Vanja pravi,

  27.05.2008 ob 19:59

  ah rit je fajn, da vanjo zasadiš nohte kadar tip ve kako uporabljati boke;-)

 21. minnieminnie pravi,

  27.05.2008 ob 20:54

  Mislim, da dobra rit predvsem (pogosto) sovpada s celotnim postavnim telescem ;) Takšnim, kakršnega ste imeli še kot lovci :) In ker se tipi s pošlihtanim podstrešjem ne oblačijo v 2 številki premajhne majice, da bi pokazali, koliko so investirali v fitnes, je to pač dobra izhodiščna točka za kakšno žensko oceno :D

 22. feniks pravi,

  27.05.2008 ob 21:25

  Nekoč so v neki reviji objavili fotko striptizerjev od zadaj. Ženske so jo komentirale in zanimivo, kljub precej različnim oblikam je skoraj vsak dobil nekaj glasov. Se pravi, da je pojem dobre riti odvisen od ocenjevalke. Celo sam se že dobil kompliment, pa sem si mislil pa dobro kje dotična sploh vidi rit, če je pa skoraj nimam. :) Nekaterim je všeč asimetrija se pravi, da ima moški bolj zaobljeno desno ritnico, kar kaže na to, da ima nekaj v tošlu. :) )
  Sicer pa priznam; tudi meni je pri ženski najbolj seksi rit (takoj za značajem in obrazom, pri joških pa mi velikost ni pomembna všeč mi je, če stojijo, če pa ne pa tudi ni panike) takšna, da bi na njej lahko odigral partijo kart kljub temu, da bi dotična stala. :) ))

 23. cmrljica pravi,

  27.05.2008 ob 22:53

  tud mene riti ne vem kako ne fascinirajo…bl prečekiram roke oz. dlani…pa ne vem čist točn zakaj…

 24. Luka pravi,

  28.05.2008 ob 00:54

  Hahah … zanimivo .. .sploh nisem vedu, da punce imajo rade riti.

 25. fetalijfetalij pravi,

  28.05.2008 ob 05:23

  lol, Luka, ti si pa ponesreči (?) povedal eno izmed ultimativnih resnic… punce imajo rade riti :mrgreen:

 26. fetalijfetalij pravi,

  28.05.2008 ob 05:24

  uf, ker se seveda zavedam, da obstajajo izjeme in da si zavarujem hrbet takoj… tam zgoraj vmes nekam dodajam še “VEČINOMA” :D

 27. sosedsosed pravi,

  28.05.2008 ob 07:45

  @nevenka: pa kje sem napisal, da vas zanimjo vse riti? kot odgovor na tvoj komentar sem zapisal samo, da ne čekirate zgolj riti vaših spolnih partnerjev. v to po kakšnem kriteriju skenirate potencialne kandidate pa se raje ne bom spuščal, ker bi hitro dobil po … riti :)
  @blueViolet: jup, na riti se dejansko odvija življenje. to je prav posben življenjski prostor. na enih se razvije vse – od vegetacije, prek enoceličarjev, do preprostih organizmov. v nekaterih primerih pa so baje v nepreglednih goščavah, takšne so govorice, zasledili ostanke nekih čudnih stvorov, ki puščajo odtise velikih nog in se prehranjujejo z manj razvitimi bitji… :lol:
  @Saily: nosovi praviš? če so ti všeč veliki, potem si se znašla na pravem blogu :D
  @Eva: se bojim, da tvoj kandidat v tej zgodbi ne bi prišel niti do polfinala :)
  @Vanja: Tooo Vanja, to sem iskal! dobra rit je lahko dober grif, kako sem lahko pozabil… no pa imamo končno eno uporabno vrednost! pa še paše – še pa še :)
  @minnie: zdaj počasi razumem, zakaj določeni friki v ameriki že posegajo po silikonu. jaz sem pa naivno mislil, da bi radi samo na mehkem sedeli…
  @feniks: haha, tudi sam poznam nekaj deklet, ki so naravost nore na opisano asimetrijo. to informacijo pa se da izkoristit za pecat pleh-pupe. ko greš zvečer v mesto zabašeš dva paketa paloma robcev v zadnji žep in si zmagal :)
  @cmrljica: da te potolažim, roke imajo vsaj neko uporabno vrednost. samo kot je ugotovila že blueViolet jih je malo težje komentirat, ker smo tipi glede rok precej dolgočasni – vsi jih imamo ;)
  @Luka: no, zdaj veš ;)
  @fetalij :lol: prav imaš: rade imajo riti, ljubijo pa (večinoma) šupke!

 28. danajadanaja pravi,

  28.05.2008 ob 07:58

  v tolažbo sosed…
  najprej pogledam v trebuh….po tem prvem pogledu me velikokrat mine, da pogledam še rit

 29. sosedsosed pravi,

  28.05.2008 ob 08:02

  @danaja: kaj pa a tista o strehi, orodju in dobrem gospodarju? te ne prepriča? :)

 30. danajadanaja pravi,

  28.05.2008 ob 08:04

  dobro orodje ne zarjavi tudi če ni pod streho :d

 31. sosedsosed pravi,

  28.05.2008 ob 08:14

  … običajno zato, ker so materiali sintetični. :-P

 32. pikapika pravi,

  28.05.2008 ob 08:15

  Rostfraj…nekaj bo na tem :P … Glede na pomanjkanje dobrih riti sem spremenila predmet opazovanja. Roke zmagajo. Do komolcev ali pa še malo više. Pa pogled. Ne oči, ampak takšen rahlo namrščen in hudomušen pogled. Njamsi :D !

 33. sosedsosed pravi,

  28.05.2008 ob 08:20

  Uh, pika, potem imam pa nekaj zate!!! Tukaj :lol:

 34. pikapika pravi,

  28.05.2008 ob 08:35

  Sosed! In kako naj zdaj delam :twisted: ?!

 35. MaMlazMaMlaz pravi,

  28.05.2008 ob 08:37

  Pika – na mene se spomni… Oh…

 36. sosedsosed pravi,

  28.05.2008 ob 09:01

  @pika: čuj, nena vem, ampak ob tem pogledu sem se še jaz malo vzburil…
  @Mamlaz: človek bi po tem ‘oh’-komentarju še pomislil, da si romantična duša… no, če le ne bi v prejšnjem razlagal, kako po stanovanju s kosmato ritjo nabiraš pikine zapestnice … :)

 37. anavi pravi,

  28.05.2008 ob 11:36

  cccc… zdaj pa bom jaz odprla blog z razpravo, če se lahko od inspiriranja kaj zasluži:-) postala sem inspiracija za 2 bloga..huuudooo:-) :-) :-) še mal pa boš ti meni moral pošiljat čokolino…
  saj nisem povedala, da moška rit ni pomembna, ampak vprašal si kaj prvo opazimo…še vedno stojim pri moji zadnji izjavi…torej, oči…ok…takoj pa za tem rit….pa nasmeh:-)…

 38. sosedsosed pravi,

  28.05.2008 ob 11:40

  ti pa si komercialistka… v vsaki stvari vidiš samo profit! :)
  post sem napisal zgolj zato, ker je bila tema enostavno preširoka za razpravo v komentarju ;)

 39. strojnikstrojnik pravi,

  28.05.2008 ob 11:57

  Protestno izjavljam, da o moških ritih ne bom razpravljal…
  Mogoče samo toliko, da bi ti jih naložil po njej, saj si mi v par dneh totalno zaspamal službeni mail… :twisted:

 40. Alex van der VolkAlex van der Volk pravi,

  28.05.2008 ob 12:02

  Ohooooo, huda izjava… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

 41. mojcasmojcas pravi,

  28.05.2008 ob 12:04

  Sosed, ti spamar ti!

 42. MaMlazMaMlaz pravi,

  28.05.2008 ob 12:07

  Dej sosed! Res nehaj. Sploh ni več smešno…

 43. Alex van der VolkAlex van der Volk pravi,

  28.05.2008 ob 12:11

  Kje sploh smo zdaj, pri limonih ali moških ritkah? :mrgreen:

 44. Morska pravi,

  28.05.2008 ob 12:14

  Limone niso kosmate, sam hrapave so :P Torej so riti boljše.

 45. strojnikstrojnik pravi,

  28.05.2008 ob 12:15

  Nazadnje, ko sem pokukal, je bilo govora o tesnih in zadušljivih prostorčkih, če niso uporabljani skladno z namenom… :mrgreen:

 46. mojcasmojcas pravi,

  28.05.2008 ob 12:15

  Jaz sem bla nazadnje v pizdi…mislim…Simon je bil…se mi zdi.

 47. MaMlazMaMlaz pravi,

  28.05.2008 ob 12:15

  Aha – so, it is time to give sosed his fair share… :mrgreen:

 48. šušišuši pravi,

  28.05.2008 ob 12:18

  riti so fajn za uščipnit … pa saj je isto pri nas in pri vas :D Pomaga tudi, če ima soležalec lepe oči, urejene roke, dobro frizuro (ok, če je med ležanjem nima, mu oprostim), da ni ko en kmet … dokler ga samo gledamo. Potem ko spregovori, pa začnemo cenit še kaj drugega razen riti :lol:

 49. strojnikstrojnik pravi,

  28.05.2008 ob 12:34

  @MaMlaz: Da pridejo še manjkajoči, bo tik tak sto in več komentarjev… ;) :lol:

 50. sosedsosed pravi,

  28.05.2008 ob 12:36

  gospod strojnik, jaz zaspemal? odnaroči se od prejemanja komentarjev na mail. saj jih vi pišete, porka madona! :) pa če mi boš grozil, ti bom pa pljunil v čevapčič! HA! :evil:
  kje ste pa limone najdli?
  in mojcas, pa kakšne prostaške so pa zdaj to?

  …mislim, jaz sploh več ne sledim debati.. :)

  @šuši: sej če spregovori šele po pokajeni cigareti, potem to itak ni problem :)

 51. MaMlazMaMlaz pravi,

  28.05.2008 ob 12:40

  Sosed – kaj se zdej nevednega delaš? Blefer! Dejmo ga… :twisted:

 52. mojcasmojcas pravi,

  28.05.2008 ob 12:41

  Na, ta je pa lepa…od vseh zlobnih (ne Zlobinih) podtikanj v zadnjih dneh je pa ta najhujša…

 53. MaMlazMaMlaz pravi,

  28.05.2008 ob 12:42

  Šuši – kaj pomeni urejene roke? Da ne sme imeti šmir pod nohti al kuga?

 54. strojnikstrojnik pravi,

  28.05.2008 ob 12:47

  Eh. Lahko se jaz odnaročam… :(
  Dobro, da imamo Mojco, da reši situacijo… :mrgreen:

  Če mi v čevapčič pljuneš, se bom pa kislega sadja lotil… :mrgreen:

  @MaMlaz: A so roke brez šmira sploh roke… :mrgreen:

 55. mojcasmojcas pravi,

  28.05.2008 ob 12:48

  Strojnik, a lahko še enkrat napišeš tisti stavek z Mojco? Tko je fajn :D

 56. MaMlazMaMlaz pravi,

  28.05.2008 ob 12:50

  Strojnik – se strinjam. Jebeš dedca brez črnega pod nohtom (neglede na izvor) in šmir paste na vsaki polici v bajti in garaži. :mrgreen:
  Aja! Še krema 48 mora bit zraven.

 57. strojnikstrojnik pravi,

  28.05.2008 ob 12:51

  Dobro, da imamo Mojco, da reši situacijo… :mrgreen:

 58. mojcasmojcas pravi,

  28.05.2008 ob 12:53

  Hvala. :mrgreen:

 59. sosedsosed pravi,

  28.05.2008 ob 12:59

  ja ja ja, tukaj ste dedci, doma si pa riti depilirate in nohte lakirate med gledanjem drugega dela lesi se vrača… poznam jaz take mačote :)

 60. MaMlazMaMlaz pravi,

  28.05.2008 ob 13:06

  So what – saj ne šraufamo z ritjo.
  No, jaz si jo ne, ker pol ne bi mogel drobtin pa zapestnic pobirat. :)
  Kar se nohtov tiče – saj se ne vidi, ker mam itak skos zokne gor.

  Lesi, oh lesi – tle si se pa zmotil! Med N(aked)A(nimal)M(ale)I(gnorants) še vedno velja, da je Lesi 1 zakon.

 61. strojnikstrojnik pravi,

  28.05.2008 ob 13:08

  Res je. Tako lepih foto tapet nikoli več nisem videl… :mrgreen:

 62. mojcasmojcas pravi,

  28.05.2008 ob 13:14

  Ja kje so pa ostali? :mrgreen:

 63. strojnikstrojnik pravi,

  28.05.2008 ob 13:19

  Pospemaj. Jaz si ne upam. Tam ni moderirano, tu se pa bojim dvojne porcije… :mrgreen:

 64. mojcasmojcas pravi,

  28.05.2008 ob 13:20

  Dej ne upam no, jaz sem rekla, da sem danes samo vojer…nekam zlo aktiven…

 65. šušišuši pravi,

  28.05.2008 ob 13:21

  Sosed…zato pa imemo radi take, ki vedo do kdaj je treba molčati :mrgreen:

  Mamlaz…ne sme imeti pogriženih nohtov ampak lepo postrižene, šmir mora biti očiščen v najboljši možni meri (kar v bistvu pomeni, da ga ni) :P

 66. MaMlazMaMlaz pravi,

  28.05.2008 ob 13:24

  Strojnik a bereš ti tole nad mano?

  Punca! Šmir ti je statusni simbol jebemumast!

  Ah, ta današnja mladina…

 67. strojnikstrojnik pravi,

  28.05.2008 ob 13:35

  Berem berem in se čudim. Moji nohti so lepo obnucani, tako da jih strižt skoraj ne rabim. Problem je samo na nogah, ko mi postanejo superge premajhne… :mrgreen:
  Šmira se pa zaradi odrgnin, ureznin, udarcev… skoraj ne opazi… :mrgreen:

 68. katarina pravi,

  28.05.2008 ob 13:36

  :) jaz pogledam najprej stegno, da vidim njegovo širino. če je širše od mojega, potem pogledam ramena, če je stegno ožje, potem žev šratru odpade.
  pa višina je tut zlo pomembna, pa velikost dlani, pa poraščenost (prosim, ja), pa nwe preveč ploščic na trebuhu, pa velikost penisa je tut zlo pomembna, pa ustnice, pa lasje (al se lahko cuka al ne), pol tam nekje pri 25 mestu je pa rit. :) ampak pri mojih izborih nimam probelmov z ritjo, jo vsi imajo, suhci (rečemo jim tudi suhe južine) so rezervirani za posebne sorte žensk (ne vem katera je to, ampak jaz nisem med njimi).

  tko da … bom pa pozorna na tvojo rit, da vidim, kakšna je, čeprav sem ti stegno že izmerla, pa si potem pri višini odpadu. :)

 69. mojcasmojcas pravi,

  28.05.2008 ob 13:38

  o bože mili, kaj se je pa z notranjo lepoto zgodilo?! :mrgreen:

 70. sosedsosed pravi,

  28.05.2008 ob 13:41

  hahahaha, katarina… :lol: faca, ej….
  kaj pa če petke obujem? :lol:

 71. MaMlazMaMlaz pravi,

  28.05.2008 ob 13:42

  Mojca – ne vidi se od šmira in pogriženih nohtov; pa od vampa; pa od pleše… ccccc

 72. mojcasmojcas pravi,

  28.05.2008 ob 13:47

  @sosed…pol boš pa najlepša travestit daneč naokoli :D (nisem se zatipkala)

  @mamlaz…aja… zgleda sem zamenjala bleščanje od pleše za notranjo lepoto…my mistake :D

 73. šušišuši pravi,

  28.05.2008 ob 13:48

  notranja lepota je upoštevana pri tistem delu…ko spregovori :D A poznaš tisto: Da je notranja lepota pomembna pravijo grdi ljudje :mrgreen:

  MaMlaz…ne pa ne :D Ti iz lastnih izkušenj povem, da se vse da, če se hoče. Šmir je znak pridnosti ali pa neurejenosti/umazanosti :D

  v bistvu sploh nism hotla tak zabluzit :lol:

 74. mojcasmojcas pravi,

  28.05.2008 ob 13:50

  ja pa sem se zatipkala daneč = daleč….jao

 75. katarina pravi,

  28.05.2008 ob 14:00

  z notranjo lepoto se ne da seksat. :)

 76. katarina pravi,

  28.05.2008 ob 14:01

  sosed: a bi mel petke gor tut med seksom? :) )))))))

 77. mojcasmojcas pravi,

  28.05.2008 ob 14:04

  ja no, sej sem rekla, da sem jo zamenjala za bleščanje pleše…jah…biće bolje :D

 78. NatašaNataša pravi,

  28.05.2008 ob 14:14

  “suhci (rečemo jim tudi suhe južine) so rezervirani za posebne sorte žensk (ne vem katera je to, ampak jaz nisem med njimi).”

  O veš katera je, Katrca, veš, z eno prepevaš skupaj v pevskem zboru… ;)

  Moj Spoštovani ima čisto zadovoljiv zametek riti. In ja, riti so pomembne.

 79. sosedsosed pravi,

  28.05.2008 ob 14:21

  @katarina: ne, med sexom jih običajno na nočni omarci odložim. jao meni….

 80. katarina pravi,

  28.05.2008 ob 14:29

  :) ))) kaj mi pol pomagajo. pa valda ne misliš, da jaz samo ležim al kva. :) zakaj pa misliš, da je pomembna višina? :) da me lažje pikiraš z vrha. :)

 81. sosedsosed pravi,

  28.05.2008 ob 14:40

  pa kaj se z babami dogaja zadnje čase? sej vas čist trga, bože mili… :lol:

 82. katarina pravi,

  28.05.2008 ob 15:48

  pomlad???????

 83. anavi pravi,

  28.05.2008 ob 16:43

  ja…že vidim da bo ta razprava pripeljala do naslednjega bloga…verjetno nekaj na temo, a so urejeni moški tapravi moški in kaj je ženskam bolj seksi…A mam prav sosed?:-):-):-) če ne bo nov blog, itak se bo verjetno razprava na tej strani čist “zahuktala”:-)
  moški itak imate čist napačno predstavo o tem kaj je nam sexi…
  Glede komerciale, ti si meni hotel naplatit, če bom omenjala Č… ali V…tko, da ne ti meni g. prikriveni komercijalist!!! ti, ti…:-) itak smo na to temo že nekaj vrstic napisali na blogu Poklic bloger:-) :-) :-) Tko da zdaj dobiš naslednje:

  Ljubljana 28.5.2008.
  Račun št 1/08
  Predmet: inspiracija za blog
  količina: 2 kos
  Cena za kos: 1 pir (v primeru, da pir ni Bavarija je cena dvakrat večja)
  Skupaj: 2 pira
  popust 50% ( a sem prijazna, a ne?:-))
  TOTAL 2 kosa inspiracij * 1pir *50% = 1 pir

  Fakturirala:
  Anavi

  Reklamacije žal ne pridejo v poštev.
  Rok plačila: 15 dni

  Zahvaljujemo se za nakup.:-)

 84. anavi pravi,

  29.05.2008 ob 15:20

  nekaj hudo zatišje je ratalo…verjetno zaradi tega, ker vsi, vsak sa svoje strani, raziskujejo, če je zgornja trditev resnična, al pa ne:-)

 85. čebelcačebelca pravi,

  29.05.2008 ob 16:04

  aa a mi zdj končno lahka kdo razloži kaj pomeni šupak? :D drgač pa ja rit je treba pogledat

 86. Ana pravi,

  29.05.2008 ob 17:02

  ne ne ne…spet ne bo držalo :lol:

  vrat, bedra, roke.

  3000% tudi pali (to vznemirjenje si razlagam kot situacijo, ko moški stoji v neposredni bližini dveh večjih, polnih đoš, kako se mu ponujajo pred očmi) pogled od zadaj na visoko moško telo z močnimi širokimi rameni…aaajmeeeee !

  zelo rajcig je tudi prava drža…in hoja. res no.

  weird ameli :mrgreen:

 87. Ana pravi,

  29.05.2008 ob 17:05

  vidim, po hitrem čekingu koment., da sma si s katarino dokaj blizu :D

 88. strojnikstrojnik pravi,

  29.05.2008 ob 17:21

  @čebelca: šupak=asshole=ritna luknja… ;)

 89. sosedsosed pravi,

  30.05.2008 ob 08:01

  @anavi: posreduj mi prosim kontaktne podatke oddelka za reklamacije ;)
  @@čebelica: direkt iz slovarja:
  šúpak -pka m anat. ritnik, zadnjik, anus, analna odprtina, luknja v rit
  @Ana: ne vem, no, ampak mene to čist nič ne vzburi :D
  @strojnik: … je pa res, da poznam par šupkov, ki nimajo veze z ritnimi luknjamu, se pa pogoto obnašajo kot ene. ;)

 90. anavi pravi,

  30.05.2008 ob 09:01

  zraven takšnega popusta, ti bi še hotel nekaj reklamirat. saj sem napisala, da žal, reklamacije ne pridejo vpoštev …zakaj pa jaz skoz razlagam na hrvaškem, da ni res, da ste slovenci ful škrti?:-):-):-)

  pa še nekaj, Oliver je včeraj bil car…edino rabim danes duplo dozo kave:-)

 91. čebelcačebelca pravi,

  30.05.2008 ob 21:27

  aa razsvetljenje u šoli si skos pravjo da so šupaki pa mi nočjo povedat ka to pomen zdj pa vem :D končn

 92. Ana pravi,

  1.06.2008 ob 01:43

  kaj te ne vzburi!?!?! to kar mene na moškem? ja božžeee ne daj :lol:

 93. Kaj te pravi,

  10.06.2008 ob 08:46

  Vanja pravi,
  maj 27, 2008 ob 19:59
  ah rit je fajn, da vanjo zasadiš nohte kadar tip ve kako uporabljati boke;-)

  TOČNO TO sem hotel povedati, da je RIT asociacija na kvaliteto penetracije, oz. na uporabo bokov kot to lepo Vanja pove. Saj veš, mišičasta ritka, ti da užitka….
  ha, ha, ha, … babnce pokvarjene ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !