23.09.2008

Ampak še zmeri brcam!

Objavljeno v Žlica vegete 15:30 avtor sosed

Grlo me boli. Zebe me. Pet minut kasneje mi je vroče z popizdit. Polovico časa imam nos zamašen, drugo polovico mi zeleni šmrklji kapljajo na tipkovnico. Nos je sicer živo rdeč in malo otekel od robcev in konstantnega vsekovanja (ok, a je to sploh beseda?!). Vse me boli. Zjeban sem, kot da bi noč preživel v kakšnem kolumbijskem zaporu z glavo naslonjeno na ploščice v objemu 200 kilskega Jorgeja in njegovih prijateljev. Sem mogoče premalo grafičen? Počtim se kot zdrizast, od sonca zapečen kakec na zaprašeni cesti, potem ko čez njega zapelje 20 tonski šlepar in je poln tistih zdrobljenih kamenčkov pomešanih z napol prebavljenim fižolom od sinočnje večerje…

Ampak a veste kaj? Boli me čevap! Ker grem jutri na Dunaj poslušat Coldplaye! Ne glede na karkoli. Tko! Tut če crknem! Je pa res, da močno upam, da to ne bo potrebno! Eh, grem jest tablete…

 • Share/Bookmark
 

6 komentarjev »

 1. MaMlazMaMlaz pravi,

  24.09.2008 ob 11:20

  Kaj pa odgovornost do samega sebe? Do kavboja? In ne nazadnje do svoje bodoče žene?

  Mulc neodgovorni!
  Glavno je it na koncert, ne?! Pa tudi, če boš pol en mesec bolan.

  P.S.
  Jaz sem isti. ;)

 2. Nea pravi,

  24.09.2008 ob 23:21

  Nekatere stvari so vredne žrtvovanja. Jaz sem letos tvegala en izpit zaradi Bon Jovija. ;)

 3. UršulaUršula pravi,

  25.09.2008 ob 00:21

  saj bi ti rekla, da vzemi pomirjevalo, da se ne boš sekiral, če bi ti na koncertu tekla z nosa zelena zdrizasta gnojna šmrkljasta neapetitno ogablich povezana kolonija bakterij, pa se mi zdi, da ti bo itak vseeno, samo da boš tam, tako da … fajn se imej.
  se bojo pa nalezel od tebe, to veš?

 4. sosedsosed pravi,

  25.09.2008 ob 16:38

  @MaMlaz: veš, kaj, parkrat na leto sem pa tudi jaz lahko neodgovoren mulc! :)
  @Nea: I feel you ;)
  @Uršula: prav imaš – celo popoldne sem bil za umret, v trenutku, ko se je začel koncert pa sem pozabil, da sem bolan. muska res dela čudeže :) kar naj se nalezejo, dol mi visi – pa ne šmrkelj :lol:

 5. strojnikstrojnik pravi,

  25.09.2008 ob 16:47

  dol mi visi – pa ne šmrkelj
  …pejdi na autobus… :mrgreen:

 6. anna pravi,

  28.09.2008 ob 14:09

  tud jaz sem šla na koncert, kot da bi me povozil šlepar….polomljena in obolela…od očesnih jamic, do kolen, ramen, meč itd :( No, pri meni je pol Bajaga premagala bolove heh Dan po njem, danes: me spet boli glava, da ne morm stat na nogah :evil:

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !