10.10.2008

Sosed, pa kje si ti!?

Objavljeno v Žlica vegete 15:30 avtor sosed

Ja ok, zadnje čase res nisem veliko pisal. Ne, popravek, pisal sem precej, vendar ne na teh straneh. In to tudi sam pogrešam – zato sem ponovno tu. Kot je to običaj pri blogerjih, vzrok za nepisanje niti slučajno ni bil v tem, da se mi ne bi nič dogajalo. Če kdo, potem znamo prav mi pisati o niču bolje kot kdorkoli drug. Problem je v tem, da se mi je enostavno dogajalo preveč.

Trenutno sem namreč razpet med kar nekaj projektov in aktiven na več koncih hkrati. Tako so tele naše strani na kratko izvisele, čeprav mi pomenijo ogromno.

V opravičilo pa vam tokrat v pregled ponujam enega od razlogov za mojo trenutno odsotnost. Gre za projekt ekipe, ki sem se ji pred nedavnim pridružil tudi sam in v katerega resnično verjamem. Prepričan sem, da je pred portalom in na novo ustanovljenim zavodom lepa in svetla prihodnost, hkrati pa upam, da se vam razlog za mojo redkobesednost v zadnjem času zdi dovolj tehten, da se boste kljub temu še kdaj oglasili pri sosedu. Pa magari na kavici! ;)

 • Share/Bookmark
 

5 komentarjev »

 1. Kobrowsky pravi,

  10.10.2008 ob 21:11

  Cedeviti + kla vérju segrétut?

 2. sosedsosed pravi,

  10.10.2008 ob 21:19

  @kobra: ne vem če se čisto razumeva, ampak, če si se povabil na cedevito, jo imam na zalogi ;)

 3. strojnikstrojnik pravi,

  22.10.2008 ob 09:47

  :shock: kje se vpišem v fan klub :shock:

  V readerju vidim novo objavo in nekaj komentarjev… :shock:
  Upam, da je vse v redu… :?

 4. sosedsosed pravi,

  22.10.2008 ob 11:33

  :) ni fan kluba in nič ni narobe.
  zgodba je precej enostavna: nekdo se je prepoznal v objavi in sem raje umeknil, čeprav ne piše nič konkretnega. Sicer pa, naj ti odgovorim z vprašanjem: Kakšen je že (drugi!) najbolj znan sosed? (pa brez šumnikov prosim) :)

 5. miHA pravi,

  30.10.2008 ob 14:16

  sem pogledal sajt za zavod in moram reči, da se mi zdi ideja dorobošla – več kot to, a pri vseh možnostih in tehnologiji, pa se mi sam dizajn sajta zdi pa za časom, predvsem ta barvni trak na vrhu, ki ja po mojem nek časovni trak in barve zgledajo,kot da ste preprosto vzeli zavržen mobitelov sajt in dali preveč močne – kričeče barve.

  všeč mi je ,da se je nekdo domislil tega in vam čestitam, samo izvedba pa malo šepa….dajte še to mali izpilit in ste na konju

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !