4.02.2009

Zaposlim zunanjega sodelavca (m/ž)

Objavljeno v Žlica vegete 12:00 avtor sosed

Nudim stimulativno delovno okolje: prostor je izjemno zračen, v bližini je gozd, vrt s sadovnjakom oddaljen le 5 metrov. Za malico je poskrbljeno- kruha in piva je v izobilju! Na delovnem mestu je dovoljeno piti, kaditi in kepati mimoidoče avtobuse, kar smatram za poseben privilegij ter priložnost poslovnega izziva.

Formalne izobrazbe potencialni kandidati ne potrebujejo, štejejo namreč delovne izkušnje s področja zunanjega (t.i. ‘out-door’) sodelovanja. Od funkcionalnih znanj je potrebno osnovno poznavanje principa delovanja različnih lopat, ki se ga predhodno preveri. Poleg teorije je potrebno dokazati tudi telesno pripravljenost in kondcijo. Preizkus motoročnih sposobnosti se opravi na delovnem mestu ob morebitnem razgovoru.

Plačilo je izredno stimulativno in vključuje ter predvideva kompezacijo. Za 5 ur dela bo zaposleni denimo deležen omembe v zapisu na teh straneh, za 10 ur bo prejel svoj link, za 20 ur mu namenim čisto svoj prispevek, v zameno za celosezonsko delo pa se lahko dogovorimo za banner, intervju ali kakšno drugo obliko javnega izpostavljanja na straneh sosed.blog.siol.net, ki bo omenjenega posameznika lansirala v svet internetnega blišča in glamurja. Za tiste manj željne javnega izpostavljanja, seveda obstajajo tudi drugi načini kompenzacije. Lahko se dogovorimo za prejem gajbice paradižnika s sosedovega vrta v poletnih mesecih, kot del posebne nagrade ali pa namesto regresa, lahko zaposlenemu ponudim moje stare pancarje… Možnosti so skratka neslutene, za pridne delavce pa sem pripravljen sprejeti marsikateri kompromis ter jim na ta način olajšati tako poklicno pot kot tudi gmotno stanje in jim nasploh omogočiti srečno življenje. Mar ni to nekaj kar iščemo vsi?

Morebitne prijave sprejemam preko komentarjev, elektronske pošte ali osebno. Sprejemam tudi podkupnine, ki pa naj bodo prosim sorazmerne obljubljenemu stimulansu in priložnosti, ki jih prinaša omenjeno delovno mesto.

Ponudba je odprta do zapolnitve delovnega mesta oz dokler ne neha padati ta ku*čev sneg!!!

 • Share/Bookmark
 

13 komentarjev »

 1. MaMlazMaMlaz pravi,

  4.02.2009 ob 13:01

  Pri nas pa sonce piči! :D

 2. MaMlazMaMlaz pravi,

  4.02.2009 ob 13:03

  OK, je že nehal… :(

 3. Safet Ali-begSafet Ali-beg pravi,

  4.02.2009 ob 17:00

  Mikavno. Še posebej tvoji stari pancerji. Mislim, da bi zame Bosanca ti bili še najbolj uporabni. Žal pa, mojem imenu navkljub in vsem, kar bi se z njim dalo povezati, moram povedati, da testa z lopato zagotovo ne bi naredil. Pa tudi, če bi ga neredil, sem itak polno in še čez zaseden s svojim dovozom. Je pa res, da pri nas včeraj sneg sploh ni padal, danes pa je izginilo še tisto malo, kar ga je bilo.
  Dragi sosed, veliko sreče z najemom delovne sile.

 4. sosedsosed pravi,

  4.02.2009 ob 19:36

  @MaMlaz: bolje 2 minuti sonca kot kamen v hrbet… sploh če ni majhen! ;)
  @Safet: ma za tiste pancarje se lahko tudi drugače zmeniva, če bi ti res tako veliko pomenilo. :lol:

 5. strojnikstrojnik pravi,

  5.02.2009 ob 17:28

  Naslednjih par let si pred snegom varen. Ravnokar sem kupil in domov pripeljal frezo… :mrgreen:

 6. 1danica pravi,

  5.02.2009 ob 18:04

  Čisto narobe si zastavil! Očitno nisi bral Toma Sawyerja – ponuditi bi moral rekreacijo, predvsem “bildanje” rok za ugodno ceno.
  :lol:

 7. McCrafty pravi,

  14.02.2009 ob 00:13

  Vidim, da ni nič dokumentirano, torej oglas ni uspel ? Ker pa imaš sigurno kakšno fajn fotko na zalogi (lahko so tudi pancarji :o )), sem te “pofočkala” na mojem blogu za igrico s fotkami:) McCrafty: Šestica

 8. polonap pravi,

  14.02.2009 ob 08:57

  Spoštovani,
  z veseljem bi se prijavila na vaš oglas,
  vendar vas moram opozoriti, da ste pozabili omeniti možnost dodatnega izobraževanja.

 9. sosedsosed pravi,

  14.02.2009 ob 14:17

  @McCrafty: hja, človek bi v obdobju recesije pričakoval malo več resnosti :) Uf, upam da tele šestice ne bodo padle ravno na kake fotke, ki bodo potrebovale cenzuro… :)
  @polonap: hmmm… oglasi se v pisarni. sem prepričan, da bova našla skupni jezik in interese ;)

 10. MaMlazMaMlaz pravi,

  14.02.2009 ob 15:28

  Jaz se javim na oglas. Poudaril bi, da se strinjam z malico. To je tudi edino plačilo, ki ga potrebujem. Aja, prost sem in na razpolago med 02.04. in 25.10. vsako leto.

  l.p.

 11. sosedsosed pravi,

  14.02.2009 ob 16:56

  prjatu, mislim, da si spregledal zadnji stavek:
  “Ponudba je odprta do zapolnitve delovnega mesta oz dokler ne neha padati ta ku*čev sneg!!!” :)

  …Javi se, ko nas ponovno zamede ;)

 12. MaMlazMaMlaz pravi,

  14.02.2009 ob 17:05

  A hočete rečt, da je delovno mesto že oddano? Ker sneg še pada. Saj v oglasu ni definirano, kje mora sneg nehat padat.
  Hvala lepa za odgovor.

  l.p.

 13. sosedsosed pravi,

  14.02.2009 ob 17:31

  Spoštovani g.MaMlaz,

  s takšnim zajebantskim odnosom in neresnim pristopom zagotovo ne sodite v ožji izbor sodelavcev, ki bi jim zaupal to odgovorno delo in dolžnosti, ki iz njega izhajajo. Razpisano delovo mesto namreč zahteva predanega delavca, ne filozofa brez discipline in brez sledi želje po dokazovanju.

  V kolikor spremenite svoj pristop in pokažete malo več spoštovanja do potencialnega delodajalca, bo vaša prošnja v prihodnosti morda naletela na pozitivni odziv, do takrat pa vam želim obilo sreče pri iskanju poklicnih izzivov.

  lep pozdrav,
  vaš nesojeni direktor

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !