5.03.2009

Kok je pa ta tip čuden!

Objavljeno v Žlica vegete 16:09 avtor sosed

Se vam kdaj dogaja, da izpadete cepci takrat ko se želite prikazati v najboljši luči? Hej, dobrodošli v moj svet!

Ne vem zakaj, ampak meni se to dogaja – konstantno! Sicer ne na poklicnem področju (ja, samo še tega mi je treba), ampak na relaciji osebnih odnosov pa neprestano. Najpogosteje takrat, ko spoznam nekoga, ki ga visoko cenim, spoštujem ali pa mi je kako drugače všeč ali privlačen (ok, privlačNA, da ne bo nesporazuma). In potem bi rad izpadel strašno pameten, razgledan, komunikativen in sploh da best, običajno pa povem kaj butastega, kar mi potem še cel dan odmeva v glavi. Hvala bogu, da mi običajno ljudje dajo druge priložnosti, v nasprotnem primeru bi bil verjetno precej osamljeno in patetično bitje.

Včasih me to žre, ker imam občutek da določene priložnosti ostanejo neizkoriščene in nekatere smeri v odnosih neraziskane, spet drugič pa me vse skupaj zabava. Ni boljše šale, kot tista v kateri igraš glavno vlogo. Če seveda imaš smisel za humor. Jaz ga na srečo imam.

Ko že plešem pred vami striptiz, lahko povem tudi tole. Naj služi kot primer, za boljšo vizualizacijo povedanega. Eden izmed prvih vtisov, ki sem ga naredil na mojo boljšo polovico, je bil ta, da sem ji med pogovorom buljil v … no … dekolte. Jup, ona meni nekaj razlaga, prepričan sem, da je bilo nekaj zelo zanimivega in blazno pomembnega, jaz pa njej – strmim v joške. Cepec! Jaz se ne bi več pogovarjal z mano! Najhuje pa je to, da mi je dolgo časa za tem morala o mojem vedenju povedati sama, jaz se dogodka še danes ne spomnim. Ampak verjamem, njej zaupam bolj kot sebi. Zato ker sem jaz, preverjeno, cepec.

Zakaj to pišem? Morda sem malo ekshibicionista, ali pa gre le za neke vrsto terapijo. Morda pa bi samo rad povedal: če sem se do vas obnašal kot kreten, je povsem možno, da sem bil nesramen/brezobziren/čuden …(vstavi po potrebi) zgolj zato, ker ste mi bili – všeč!

Ok, mogoče malo pretiravam.. Naaah, res sem cepec! :)

 • Share/Bookmark
 

20 komentarjev »

 1. daredare pravi,

  5.03.2009 ob 21:40

  Jaz bi rekel da je terapija. Vsaj v mojem (podobnem) primeru je tako! Če imam občutek, da sem izpadel budala , ta občutek imam pa zelo pogosto, to poskušam čimprej predebatirati in po možnosti še narediti iz tega štos.
  velikokrat deluje kar blagodejno.
  Pogosto sem pozneje glede na reakcije ugotovil tudi nekaj drugega. In sicer to, da ni vedno problem v tem , da sem jo zares usral ampak da si to pogosto domišljam in da mi to brez potrebe v obliki nekih flešev skače pred oči ali pa mi , kot praviš, odmeva v glavi. Pa mi ta ugotovitev, na žalost nič ne pomaga (kot seveda tudi tebi ne bo). Naslednjič je pesem popolnoma ista in ne računam več , da bi se kdaj spremenila. lp

 2. Safet Ali-begSafet Ali-beg pravi,

  6.03.2009 ob 08:53

  Do mene se nisi obnašal kot kreten, nisi bil nesramen/brezobziren/čuden… čakaj, čakaj, ČAKAJ! Kaj to pomeni, da ni nisem bil všeč? To je pa višek!

  Sicer pa, to, da moški radi buljijo v joške… kaj pa vem, če bi Bog joške primarno (sekundarno so za dojenje, to funkcijo v življenju opravljajo le kratek čas) naredil za kaj drugega, ni vrag, da jih ne bi mogel narediti manj vpadljive, manj privlačne, neopazne…

 3. Nataša pravi,

  6.03.2009 ob 10:27

  Ben Stiller, hehe.

 4. sosedsosed pravi,

  6.03.2009 ob 11:24

  @dare: ko berem tvoje misli, se te včasih kar ustrašim, kako zelo podobna sva… srhljivo.. :)
  @Safet: ma ne, če se pogovarjam s kakimi čudnimi tipi, potem izpadem čisto kul :lol: hecam se, ko sem se oglasil pri tebi, sem se itak počutil, kot da bi prišel k staremu prijatelju. Se pa spomnim, da sem imel probleme s PIN kodo, ampak mislim, da to ni bilo povezano… Bemti, skoraj bi si kartico zaklenil takrat :)
  @Nataša: žleht si, veš. Full! :-P

 5. Nataša pravi,

  6.03.2009 ob 12:17

  ja, ja, sm!!!

 6. daredare pravi,

  6.03.2009 ob 15:17

  O porkaduš , sosed, srhljivo pa ja ne!? Pač nas je tudi takih določen procent. Kot npr. ljudi z absolutnim posluhom ali padavico. ja,ja, saj vem..primerjava in pol. lp

 7. pikapika pravi,

  6.03.2009 ob 18:34

  Ma, saj se te sčasoma človek navadi :mrgreen:

 8. sosedsosed pravi,

  6.03.2009 ob 19:38

  @dare: srhljivo, kaj pa… da obstaja še en tak čudak kot sem jaz :D
  @pika: joj, hvala za tople besede. vidim da življenje z MaMlazom pušča sledi… ;)

 9. 1danica pravi,

  6.03.2009 ob 22:26

  “Mami, kakšen si, če si čuden?”

  (moja hči, pri treh letih)

  Še danes ne vem, kakšen bi bil najboljši odgovor, čeprav sem pogosto taka, … najbrž…

 10. fetalijfetalij pravi,

  7.03.2009 ob 20:17

  pika :lol: nekaj v tem stilu sem hotel tud sam napisat :D (meni je bilo dovolj pol ure v avtu – verjetno je stvar delovala kar vzajemno i guess… pomoje je sosed rabil še malo več časa, da se je navadil name :lol: )

 11. fetalijfetalij pravi,

  7.03.2009 ob 20:18

  1danica… za tvojo hči bi jaz lahko posnel izobraževalni video na to temo… mislim, moral bi se snemat pri svojih poskusih navezovanja stikov z lepšimi polovicami :mrgreen:

 12. 1danica pravi,

  7.03.2009 ob 20:32

  Ja, ampak kako bi pa to izrazil z besedami, da bi opna pri treh razumela? :D

 13. fetalijfetalij pravi,

  7.03.2009 ob 21:18

  ah, sej kolikor sem razumel, otroci grafično bolj dojemajo kot z besedami :D (brez skrbi, tudi na gestikularnem področju sem “močen” – sem popoln paket tipa “kako izpasti čudak na 101 način” :D )

 14. sosedsosed pravi,

  8.03.2009 ob 12:52

  @1danica: pridita s punco enkrat na obisk… ji bo po 15minutah vse jasno :D
  @fetalij: veš kaj, če ne bi blo malega v avtu, bi te nekje pri podgorici ven vrgel. no, tam bi imel vsaj primerno družbo. remember? iii-aaaa :lol:

 15. 1danica pravi,

  8.03.2009 ob 13:18

  Sosed, ta “problem” sem imela, ko je bila stra tri leta. daj jih ima dvajset in ji je (spet) marsikaj bolj jasno kot meni.

 16. domovoj pravi,

  8.03.2009 ob 13:48

  Sosed, sva že dva. :neutral:

 17. sosedsosed pravi,

  8.03.2009 ob 14:07

  @1danica: brez skrbi, tudi pri dvajsetih bi ji lahko pokazal marsikaj čudnega. :) … ok, to se pa čudno sliši… a vidiš zdej, o čem govorim!?
  @domovoj: hvala bogu, sem se počutil tako osamljenega :)

 18. fetalijfetalij pravi,

  8.03.2009 ob 14:30

  sosed :lol: ja ja, družba v podgorici. aj rimember! plus peacock :D merry little bunch it would be :D

 19. 1danica1danica pravi,

  8.03.2009 ob 14:31

  LOL LOL LOL!!!

  Ampak veš, če bi bila jaz Truman (The Truman Show), bi imeli mojih izjav v tem stilu posnetih na tone. Brez heca. Še danes mi je nerodno, ko se spomnim nekaterih izped desetletij (pišuka, sem stara!!) In pogosto sem imela to “srečo”, da je kakšno tako ulovil nekdo, ki me je znal na ta račun spraviti v še večjo zadrego!!

 20. fetalijfetalij pravi,

  8.03.2009 ob 16:10

  danica, lahko si vesela da pred desetletjem mobiteli in digitalci še niso bili tako razširjeni in zmožni zajema videa… vidiš s čem se moramo danes spopadat mi čudaki :D

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !