25.11.2009

Zjeban do amena

Objavljeno v Solze 20:00 avtor sosed

Vse se je začelo včeraj dopoldne. Boleče grlo in suh kašelj nista dala slutit nič dobrega. Do popoldneva me je že kuhalo, bolela me je glava, kašljal sem kot dolgoletni kadilec…

Do večera sem bil že blizu 39 vročine, treslo pa me je kot bi ves čas ležal na ledu. Bedno. Še bolj bedno je, da sem moral zjutraj ob 6h na noge in na šiht, kjer so me čakale stvari, ki jih je bilo potrebno rešit danes. Itak me je kuhalo cel dan. Mislim, da mi je začel rasti rilec… Oink… Na sestankih sem švical, ali me je pa zeblo. Ves čas sem sam sebi smrdel po švicu. V glavi mi je šumelo in ko sem kašljal, sem se skoraj zadavil.

Zdaj sem doma, zjeban, izžet in skozlan. Počasi se odpravljam spat, ker se več kot očitno smilim sam sebi in ker je prehlad samo del agonije. Ker mam vsega že vrh glave. Pardon, naj se popravim: ker mam vsega pun kurac!

Sem na bolniški. Do nadaljnega… No… Vsaj do jutri…

 • Share/Bookmark
 

7 komentarjev »

 1. kandelakandela pravi,

  25.11.2009 ob 22:02

  Ej, Sosed, ne se zajebavat! Tile opisani simptomi niso navaden prehlad. Navadni prehlad je trenutno na obisku pri meni. To, kar se je zažrlo pa vate je pa … najbrž (nova) gripa.

  Ampak ker si pravi kerlc vem, da boš preživel in držim pesti, da se jutri ne boš vohal ves šiht in da te bodo prej spustili domov. Lahko jim zagroziš, da se bodo nalezli, če te ne spustijo domov. Srečno! Pa ženo prosi, da te malo pocrklja – bo tudi sigurno pomagalo ;)

  Na čimprejšnje okrevanje!

 2. Soseda pravi,

  26.11.2009 ob 09:13

  Bova s Kavbojem hitro doma in poskrbela zate (sva že zjutraj malo).
  Danes je na vrsti hišni kino :-)
  Dobila sem naročilo-Ko prideš v službo, si prosim na listek napiši, da greva po vrtcu po smoki, ker bomo imeli hišni kino :-)

 3. kandelakandela pravi,

  26.11.2009 ob 09:18

  Saj sem vedela, da bosta tvoja najdražja poskrbela zate. Verjamem, da boš jutri že čisto zdrav, ampak smokija pa ne smeš pozabit :)
  Uživajte v kinu!

 4. MaMlazMaMlaz pravi,

  26.11.2009 ob 11:18

  Vidiš, mene pa to razpizdi do amena! Kaj za enga k…a imaš za delat v službi, če si bolan?! Pa ne mi z unimi, da mora bit narejeno. Mora se srat pa umret. Nič drugega.

  Prvo, trajalo bo dlje časa, da se pozdraviš. Drugo, okužil boš še druge. Stari… če te avto opizdi in 2 meseca ne moreš na šiht. A res misliš, da bo firma propadla zaradi tega? Ok, karikiram. Ampak si dojel bistvo. Anede? Domu! Pa naj te nekdo carta. Pa ne noseča žena.

  Drgač, pir, kdaj?

 5. sosedsosed pravi,

  28.11.2009 ob 12:45

  @kandela: žena je odelala svoje. ampak zgleda, da se bodo vloge kmalu obrnile. meni gre počas na bolš, moji pa na slabš… zdaj sva glih nekje na sredini skupaj :)
  @MaMlaz: ma, ne gre za to, sploh. daleč od tega, da bi bla firma od mene odvisna. so pa bili sestanki, na katerih sem pač moral bit. jebat ga, pride tako leto :-/
  kdaj pir? ko pokličeš in prideš/pridete na obisk? čakamo vas že od poletja… :)

 6. vanja pravi,

  28.11.2009 ob 14:02

  držte se, sosedi.

 7. strojnikstrojnik pravi,

  30.11.2009 ob 17:42

  Sosed, ko ti bodo pomije nehale dišati, bi se pa res lahko za kakšno pivo zmenili… ;)

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !