17.10.2012

Eden tistih dni

Objavljeno v Ko piše srce 13:00 avtor sosed

Včasih je dan preprosto siv. Dan z negativno bilanco. Ko slaba energija poplavi otoček dobrega. Ko delaš škodo sebi in okolici. Ko ne vidiš mimo sence, ki ti pade prek oči. Deliš karte brez talona. Ljudem, ki jih imaš rad. Ali pa malo manj. Odvisno od trenutnega navdiha.

Pride dan, ko bi najraje pometel z vsemi. Včasih ti to celo uspe, ampak za kakšno ceno? Koliko stane samopomilovanje? Koliko občutek moči? Koliko egotrip?

Pride dan, ko imaš vsega poln kurac. Ko bi bilo najbolje, če bi se zaprl v škatlo in bil nenevaren vsem v neposredni bližini. Ko se jeza in slaba volja nakopičita do te mere, da imaš občutek, da ti bo odprlo glavo in boš eksplodiral. Pravzaprav bi ti bilo to na nek sprevržen način še najbolj všeč. Mučeništvo in dramatičen konec tvoje agonije.

Ja, pride tak dan. Ampak, v nasprotju s splošnim prepričanjem, ni dan kriv, da je tako. Ti si! Vedno si kriv ti! Temno je vedno zgolj odločitev. Slaba odločitev. Odločitev s posledicami. Drek. Počutim se kot spodnja pesem…

YouTube slika preogleda
 • Share/Bookmark
 

3 komentarjev »

 1. Kobrowsky pravi,

  3.11.2012 ob 20:14

  Dragi sosed!
  Nemórem mimo dejstva, da sem ravnokar poslušal naše posnetke vključno s Primimeza ro kó inse neznansko zabaval inšesebóm.

  lp,
  Kóbra

 2. sosedsosed pravi,

  9.11.2012 ob 12:55

  Obstaja posnetek?!? POSREDUJ!!!! Jaz se tut hočem neznansko zabavat!

 3. exclamation pravi,

  17.01.2013 ob 13:03

  …ne vem koliko je za en kurac počutje stvar odločitve. Včasih možgani preprosto pregorijo in se jim ne da več iskat svetlih točk in se veselit za tisto, kar imamo in ne mislit na tisto česar nimamo. Jaz ne vidim druge rešitve kot da jim damo day off. En dan dopusta. Miru. In se počutimo za en kurac.

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !